首页
登录
职称英语
Art in NatureCalling all art lovers! The National Arts Development Council is b
Art in NatureCalling all art lovers! The National Arts Development Council is b
游客
2025-06-15
43
管理
问题
Art in Nature
Calling all art lovers! The National Arts Development Council is bringing to you this August a sensational art exhibition like never before! Presenting Art in Nature. We are pleased that this exhibition is made possible by the generosity of local enterprises, business associates, and museums from four other countries who have contributed to Art in Nature.
The exhibit, which comes with a large variety of more than 50 world-renowned Sculptures, will be displayed in the open fields of the National Botanical Gardens. These fine outdoor sculptures will look just as beautiful in our parks and gardens as they do in a museum or any private home because they were created to be part of nature.
What better way is there to rest and relax than to take a walk in the ’Immerse with Art and Nature" area in the midst of these beautiful artistic sculptures? Come and join us forafternoon tea and relax around these sculptures during this 1-month free entrance period. We welcome children of any age, but we strongly suggest that you leave your pets at home.
We expect you at the Botanical Gardens! See you around! [br] Which of the following is NOT true about the exhibit?
选项
A、It will simultaneously be held in four nations.
B、It is going to take place outdoors.
C、It will be an unprecedented event.
D、It is going to be sponsored by local businesses.
答案
A
解析
文中提到:展览将在国家植物园举办(B),是一次史无前例的展览会(C),受到当地企业家和商业伙伴的协助(D)。文中说展览会得到了四个国家的帮助,并非在四国同时举办,故答案是(A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4119282.html
相关试题推荐
GazInternationalSellsItsSiberianOilOperationstoLocalCompanyZURICH-Ye
ArtinNatureCallingallartlovers!TheNationalArtsDevelopmentCouncilisb
ArtinNatureCallingallartlovers!TheNationalArtsDevelopmentCouncilisb
ArtinNatureCallingallartlovers!TheNationalArtsDevelopmentCouncilisb
We’reHiringDate:September3,2006Position:National
We’reHiringDate:September3,2006Position:National
OpportunityforInternationalExperienceCurrentlywehavefourpositionsopenf
OpportunityforInternationalExperienceCurrentlywehavefourpositionsopenf
Howwouldyouliketosave50%onarentalcar?ContactNationalCarRentaltoda
Howwouldyouliketosave50%onarentalcar?ContactNationalCarRentaltoda
随机试题
Formanypeople,overeatingandoverspendingareas______toChristmasascandles
Theoceanbottom—aregionnearly2.5timesgreaterthanthetotallandar
男性,35岁。骨盆被重物挤压伤2小时入院。查体:P120次/分,BP80/50m
在面部,耳屏正中与下颌骨髁突之间的凹陷中的腧穴是()A.后溪 B.听
下列文件中,属于证券公司经纪业务所涉及的法律是( )。A.《客户交易结算资金管
下列不属于半合成青霉素的是A.替莫西林 B.氨苄西林 C.苯唑西林 D.阿
旅客李洪自北京去上海,票价1090.00;然后转乘飞机去西安,票价600.0O元
在美国,对期货市场保证金收取的规定有()。A.对投机者要求缴纳的保证金数量
大东公司欠达西公司货款100万,达西公司与大中公司签订了一份价款为75万元的
一般情况下,生产经营性项目铺底流动资金按照流动资金总额的( )计算。A.15%
最新回复
(
0
)