首页
登录
职称英语
Downtown Artisan’s Club Art ExhibitPlease mark Saturday, O
Downtown Artisan’s Club Art ExhibitPlease mark Saturday, O
游客
2025-06-15
22
管理
问题
Downtown Artisan’s Club Art Exhibit
Please mark Saturday, October 21, on your calendars so that you can attend the inaugural Downtown Artisan’s Club Art Exhibit!
There will be beautiful works of art and pottery, crafted by the Downtown Artisan’s Club, available for showing as well as for sale. The remarkably talented young artists have worked all summer to prepare for this event, which promises to impress and astound. Visitors will have an opportunity to meet these talented artists. All proceeds from this event will be contributed to the continued operations of the Downtown Artisan’s Club, which provides amazing classes and support for young artists.
Tickets are on sale now and are available for $10(adults) and $5(students and seniors). Children under the age of 12 will be admitted for free.
The Downtown Artisan’s Club looks forward to seeing you there! Please contact Jim at(905) 412-8980 for more information.
Downtown Artisan’s Club Art Exhibit
— Deadline for your art submission!
To all our talented young artists - get ready for our upcoming Art Exhibit! As you all know - our Downtown Artisan’s Club Art Exhibit is coming up exactly one month from today.
Paintings, drawings, sculptures and writing will be needed - for both the show and the sale!
Don’t forget to have them completed and handed in by next Friday to secure your spot in our show.
Remember, there will also be cash awards, judged by our panel of art critics, and the winning pieces will be featured in our Art Book. The artists of the winning pieces will also be invited to attend the 2-week summer art camp in Paris - next summer.
Have fun - and please submit your artwork on time! [br] What is NOT mentioned about the awards?
选项
A、They will be judged by more than one person.
B、Money will be given away to the winners.
C、Winners will get a chance to go away next summer.
D、The winning pieces will be presented in an art museum.
答案
D
解析
文章中提到由艺术评论家担任评审(A),有奖金(B),获奖者可参加明年夏天在巴黎举办的艺术营会(C)。文中没有提到的是(D),故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4119215.html
相关试题推荐
DowntownArtisan’sClubArtExhibitPleasemarkSaturday,O
DowntownArtisan’sClubArtExhibitPleasemarkSaturday,O
DowntownArtisan’sClubArtExhibitPleasemarkSaturday,O
YourInvitationtosaturdays@artswaveScenarioSaturday,casualwear,inspireds
YourInvitationtosaturdays@artswaveScenarioSaturday,casualwear,inspireds
Seeking:AssistantControllerLargedowntownlawfirmisseekinganAssistan
Employeeswho______toworkonSaturdaysmaybeeligibleforareductionintaxa
Duetothe______costofrentingofficespaceinthedowntownarea,anincreasing
Becauseofthehighcostofrentinthedowntownarea,NeliaDelucais______ast
Becauseofthehighcostofrentinthedowntownarea,NeliaDelucais______ast
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_j01_148(20099)[/audioFiles]A、Maryisworthyoftheprize
HowtoLearnLanguageSuccessfully【B1】______Theycanpi
[originaltext]M:ABCHotel.CanIhelpyou?W:Yes,[3]I’dliketobookadoubl
Businesseslargeand【C1】______,nowrealizethatphysicalworkspaceinfluenc
与茶碱描述不相符的是A.为黄嘌呤衍生物 B.具有弱酸性 C.结构中含有三个甲
住房公积金汇缴年度为()。A:上年10月1日至当年9月30日 B:上年9月1日
下列哪类地区应当设置特勤消防站?( )A.国家级风景名胜区 B.国家级历史文
生物转化最重要的生理意义是 A.使毒物的毒性降低B.使药效失活 C.使生物
“未来”是人生()阶段的重要概念。 A.童年期 B.少年期 C.青年期
张某到王某家聊天,王某去厕所时张某帮其接听了刘某打来的电话。刘某欲向王某订购一批
最新回复
(
0
)