首页
登录
职称英语
Orange City(May 2)- Our staff writer Richard Tucker met one of the most famous p
Orange City(May 2)- Our staff writer Richard Tucker met one of the most famous p
游客
2025-06-14
31
管理
问题
Orange City(May 2)- Our staff writer Richard Tucker met one of the most famous photographers in his office. He has been cataloging the ever-changing Orange Mountains for the past 15 years. His impressive collection is available for viewing on his Web site, www.orangemountains.com, which he updates quarterly.
The site includes pictures of the Mountains almost defying description. He even has a montage that shows a photo from every month of the past 15 years taken from the same location.
Mr. Whitman’s Web site draws hundreds of visitors daily, especially tourists, photographers and those who are interested in Orange City. Tomas Woods, for example, uses the Web site as a valuable resource. As an advertising agent, he said he could receive some fresh ideas from Mr. Whitman’s pictures.
"I couldn’t be proud of my work and am glad that others share my joy" said Mr. Whitman. "My job is a lot easier now than it was when I first started thanks to the Internet and digital photography." [br] Who is Thomas Woods?
选项
A、A staff writer
B、A friend of Mr. Whitman
C、An architect
D、An advertising agent
答案
D
解析
首先在新闻里找到相应的名字。第三段里提到托马斯·伍德是广告代理商。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4118427.html
相关试题推荐
OrangeCity(May2)-OurstaffwriterRichardTuckermetoneofthemostfamousp
OrangeCity(May2)-OurstaffwriterRichardTuckermetoneofthemostfamousp
OrangeCity(May2)-OurstaffwriterRichardTuckermetoneofthemostfamousp
From:SaraDavisTo:RichardHarrisSubject:ComputerproblemDate:Thursday,
From:SaraDavisTo:RichardHarrisSubject:ComputerproblemDate:Thursday,
TheBDDSCompetitionByRichardCoxThisyeartheBestDigitalDesignSocietyre
TheBDDSCompetitionByRichardCoxThisyeartheBestDigitalDesignSocietyre
From:PaulRichardsonTo:SamuelJohnsonDate:Feb.2Subject:WorkupdateDe
From:PaulRichardsonTo:SamuelJohnsonDate:Feb.2Subject:WorkupdateDe
From:PaulRichardsonTo:SamuelJohnsonDate:Feb.2Subject:WorkupdateDe
随机试题
Readcarefullythefollowingexcerptongarbageclassificationandthenwriteyo
AccordingtotheHadleyCentre,whatisgoingtohappenbythe2050s?[originalt
[originaltext]M:HeyLisa,wanttograblunchwithme?W:Sure.M:Yeah.Youse
患者39岁,进食时左侧颌下区肿胀疼痛,进食后数小时方可逐渐消退。检查见颌下腺导管
党的十九大报告指出,深化依法治国实践要求推进(),以良法促进发展、保障善治。A
第六章第三十六条:党的各级领导干部必须信念坚定、为民服务、勤劳务实、(),模
一般情况下,市盈率越高,表明上市公司的获利能力越强。()
根据《建筑地基基础设计规范》(GB50007—2011),对于地基土的工程特性
以下会引起需求水平的变动的因素有( )。A.本产品价格 B.收入水平 C.偏
下列各项中,以市场需求为基础的定价方法有()。A.保本点定价法 B.目标利润法
最新回复
(
0
)