首页
登录
职称英语
Prime Flooring offers the best materials to beautify your interior and create a
Prime Flooring offers the best materials to beautify your interior and create a
游客
2025-06-13
34
管理
问题
Prime Flooring offers the best materials to beautify your interior and create a warm, comforting, and elegant atmosphere. We are currently featuring a sale on our exotic wood flooring, where customers can save up to 40 percent.
Bamboo
Bamboo grows in diverse climates, reaching 100 feet or higher. It is considered the fastest growing wood plant and reaches maturity in five years. Bamboo flooring is twice as stable as solid maple hardwood flooring. Here at Prime Flooring, we have 50 opulent colors available, and all come with a 25-year structural and 5-year finish warranty.
Cork
Cork oak has a natural waxy substance that prevents water from penetrating the tissue. This creates a resistance to moisture, which is better for damper areas. With wood harvested approximately every 10 years, cork flooring is naturally anti-microbial, anti-fungal, and hypo allergenic. Prime Flooring has 60 rich colors with five patterns available.
Eucalyptus
Although eucalyptus is native to areas around Australia and New Zealand, it is now being cultivated in South America and California. It can be harvested after 15 years and is significantly stronger than white oak. Eucalyptus flooring is smooth with a strong depth of color. Prime Flooring has 10 unique colors available.
If you would like to know more about these wood floorings or others, or would like a free in-home estimate, please call us at 1 -800-837-2894. [br] What is currently being offered?
选项
A、Free installation
B、A 30 percent discount
C、A free in-home estimate
D、A free sample of available woods
答案
C
解析
(A)和(D)是完全没有谈及的内容。原文第一段提到40%的折扣(customerscan save up to 40 percent),所以(B)中的30%是想诱导考生作出错误选择的陷阱。原文的最后部分提到免费上门估价(a free in—home estimate),所以正确答案是(C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4116680.html
相关试题推荐
PrimeFlooringoffersthebestmaterialstobeautifyyourinteriorandcreatea
______asthebestnewcellphoneinausersurvey,theDel-techT130offersplen
Itis______thatinteriordesignerskeepupwiththelatesttrendsinordertoco
______attendingtheworkshops,EmilyChassellhopestoimproveherinteriordeco
Cairo-basedAstarteLanguageSchooloffershigh-qualitytranslationservicesfor
OneofMaxwellDistributor’s______asasupplierofrawmaterialsforindustrial
DuringtheShowroomExpo,morethan30interiordesignerspresentedthe______fu
Itiscrucial______allemployeescomplywiththedresscodetocreateaunified,
DuringtheShowroomExpo,morethan30interiordesignerspresentedthe______fu
Cairo-basedAstarteLanguageSchooloffershigh-qualitytranslationservicesfor
随机试题
AsachildIwastaughttowalkwithmyheadup,my【C1】______backandmye
[originaltext]W:Goodmorning.TotalInsurance.Judyspeaking,howmayIhelpy
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Jacob.Iseverythingallright?M:No,it’s
[originaltext]Officesystemsareequipmentusedtocreate,store,process,
ARoofoverourHeadsManhasthreebasicneeds:foo
Musiccomesinmanyforms;mostcountrieshaveastyleoftheirown.【C1】the
动脉血中H浓度升高引起呼吸运动加强的感受器是A.中枢化学敏感区 B.包钦格复合
生脉散与炙甘草汤都包含的药物是A.人参、甘草B.人参、桂枝C.人参、麦冬D.人参
关于M蛋白,下列说法错误的是A.患者血清中含量显著增多,大多在30g/L以上
一般资料:赵某,女性,26岁,国企职员。 案例介绍:近两个月来,赵某无明显诱因
最新回复
(
0
)