首页
登录
职称英语
NOTICE: Tenants of Rosenmore Place
NOTICE: Tenants of Rosenmore Place
游客
2025-06-13
33
管理
问题
NOTICE: Tenants of Rosenmore Place
FIRE DRILL
Monday, August 15,
8 A.M.
In accordance with state laws, Rosenmore Place will hold a fire drill on Monday next week. All tenants are required to participate. The exercise is meant to familiarize residents with the building’s alarm system and emergency exit points. It also aims to educate them on how to evacuate the building safely in case of a fire.
A complete set of instructions on the drill has been distributed to all units. Tenants are advised to read the exit procedure thoroughly to avoid accidents during the exercise. It will start with the ringing of the alarm, which will signal everyone to leave the building and proceed to the open parking area. After that, security personnel will inspect all floors to make sure that the building is vacant. Please note that no one will be allowed to return to their units until the alarm has been shut off.
The drill is expected to last for about 15 minutes provided that everyone vacates the building as instructed. Management looks forward to tenants’ full cooperation and hopes that this exercise will make them more knowledgeable about fire safety procedures. [br] What is suggested about Rosenmore Place?
选项
A、It acquired new equipment.
B、It has many fire hazards.
C、It adheres to government policies.
D、It has hidden exit points.
答案
C
解析
本题需要推断与Rosenmore Place有关的信息。由原文中的“In accordance with state laws,Rosenmore Place will hold a fire drill…”,可知Rosenmore Place根据州法律将举行消防演习,由此可以推断Rosenmore Place遵循政府政策,因此选(C)It adheres to government policies.。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4116278.html
相关试题推荐
NOTICEDearValuedCustomer,ThestaffatHandma
NOTICEDearValuedCustomer,ThestaffatHandma
NOTICE:TenantsofRosenmorePlace
NOTICETOALLRESIDENTSMay6Inanefforttoconserveresourcesandensureast
NOTICE:AlisonGrandtoVisitPageturnersAward-winningnovelist,AlisonGrand,
NoticetoAllMarketingStaffMembersToprovideeveryonewi
NoticetoAllMarketingStaffMembersToprovideeveryonewi
NOTICETOVALUEMARTSHOPPERSValuemartmanagementwouldlike
NOTICETOVALUEMARTSHOPPERSValuemartmanagementwouldlike
NOTICETOVALUEMARTSHOPPERSValuemartmanagementwouldlike
随机试题
You’dbetternotphonethemanagerbetween9and10o’clocktomorrowmorning.He
[originaltext]M:DoreportersfornewspaperslookdownonreportersfromTVand
Stayinginahotelcosts______rentingaroominadormitoryforaweek.A、twice
Thefollowingquestionspresentasentence,partofwhichorallofwhichisund
[originaltext]W:Howwastheflight,Tony?M:Difficult.Theweatherwasbad,a
Thejournaliststriedtopredict_________(哪个政党会在大选中取胜).whichpartywouldwinthe
透视的缺点是A.不能显示膈肌的呼吸运动 B.不能显示心脏大血管的搏动 C.不
甘味药的作用是A.发散、行气行血 B.收敛、固涩 C.渗湿利小便 D.泻下
属于镇肝熄风汤组成药物的是( )。A.玄参、川楝子、天冬 B.鲜生地、川贝母
男孩,4岁,反复咳嗽2个月,查体:体温正常,浅表淋巴结(-),咽(-),两肺多哮
最新回复
(
0
)