首页
登录
职称英语
To: evan. bearden@avesmail.com From: sales@raptorconstructionsupplies.com Date
To: evan. bearden@avesmail.com From: sales@raptorconstructionsupplies.com Date
游客
2025-06-13
36
管理
问题
To: evan. bearden@avesmail.com
From: sales@raptorconstructionsupplies.com
Date: August 8
Subject: Purchase Confirmation No. 10039
Dear Mr. Bearden,
Thank you for using Raptor Construction Supplies’ online order form. Below is the list of items you ordered on August 7.
Based on our records, you paid 30 percent of the total amount with your credit card. Please be reminded that your outstanding balance must be paid in full before we can ship your order. Deliveries will arrive 3 to 5 days after payment has been received. In addition to credit cards, other acceptable payment methods are cash, check, money order, and bank transfer.
Please do not hesitate to call our customer service hotline if you have any questions or concerns. Once again, thank you for your purchase.
To: sales@raptorconstructionsupplies.com
From: evan.bearden@avesmail.com
Date: August 9
Subject: Re: Purchase Confirmation No. 10039
Thank you for sending me the purchase confirmation. All the details are accurate, but I would like to request three more boxes of product number RN1907. In addition, I want to inquire whether your shipment of the Hawk fiber cement siding cutters has already arrived. The cutters were sold out on the day I made the order online for the other items, so I called your customer service department and was informed that the shipment was scheduled for today. If it has been received, please include two of the cutters in my order and send me a revised invoice. That way, I can pay the balance by bank transfer as soon as possible.
Evan Bearden [br] What is suggested about Mr. Bearden?
选项
A、He wants the items delivered at an earlier time.
B、He was unable to buy some items on August 7.
C、He is asking for a discount on his total purchase.
D、He paid the full amount by credit card.
答案
B
解析
本题需要综合考虑两封邮件的内容做出选择。根据题干中的核心线索Mr.Bearden定位到第二封邮件。 由“The cutters were sold out on the day I made the order online for the other items…”可知,比尔登先生在网上购买其他物品的那天,切割机就售罄了,这是第一条线索。但我们还不知道他在网上购买其他产品是在哪天,需要到第一封邮件中去查找。第一封邮件中提到“Below is the list of items you ordered on August 7.”可知,预订日期为8月7日,这是第二条线索。 结合两条线索可知,比尔登先生在8月7日没能买到切割机,因此选(B)He was unable to buy some items on August 7.。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4116106.html
相关试题推荐
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate:A
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate:A
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate:A
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate:A
To:evan.bearden@avesmail.comFrom:sales@raptorconstructionsupplies.comDate:A
随机试题
Inpreviousgenerations,youngpeoplewereundertheirparents’control;now
乳房纤维腺瘤肝气郁结证选用的治法是A.疏肝解郁,化痰散结 B.疏肝活血,化痰散
2015年2月份甲公司转让抵债而来的一幢办公楼,取得收入3500万元,发生清理费
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
病人,男性,60岁。大便后常滴鲜血,用力排便后有肿块从肛门脱出,不能自行回缩,需
下列诗句与描写的景点对应正确的是A.会当凌绝顶一览众山小——安徽黄山 B.水
教育信息处理的对象不包括( )。A.有关测试的教育信息 B.有关学习目标和教
某医师治疗外感风热时毒、火毒内盛所致的高热不退、烦躁不安、咽喉肿痛、舌质红降、苔
可原谅不可补偿的延误是指既不是承包商也不是业主的原因,而是由客观原因引起的工期延
某综合利用水利枢纽工程位于我国西北某省,枯水期流量很少;坝型为土石坝,黏土心墙防
最新回复
(
0
)