首页
登录
职称英语
Antoinette Ricks, Manager, Fiesta Catering 78 Park Avenue, Detroit, MI 48206De
Antoinette Ricks, Manager, Fiesta Catering 78 Park Avenue, Detroit, MI 48206De
游客
2025-06-13
38
管理
问题
Antoinette Ricks, Manager, Fiesta Catering
78 Park Avenue, Detroit, MI 48206
Dear Ms. Ricks,
I am sending this letter to contest the billing charges for the catering service you provided for Zaider Corporation last Saturday night. During the occasion, my staff noticed that the buffet menu differed from the one included in the package we had selected. In particular, the entrees were dishes included in Package B and not Package A, which is the more expensive menu. In spite of the error, your staff charged us the full price for Package A.
In addition, my guests were served only one round of soft drinks, even though our contract states that drinks would be unlimited at no extra charge. If my memory serves me right, you even told me that the upgrade was complimentary for regular clients, such as Zaider Corporation. I mentioned this to your head waiter, but he indicated that he was not told to provide bottomless drinks. As a result, the additional soft drinks consumed that night were charged to my running total.
I am seriously disappointed with what happened. I request that you personally look into the matter, as I will not submit my payment until the excess costs of the entrees and extra charges for the drinks have been deducted from the total. A copy of our contract is enclosed for your reference.
I look forward to your immediate action on the matter.
Katherine Bailey, Sales Manager, Zaider Corporation [br] According to Ms. Bailey, what did Ms. Ricks mention about the drinks?
选项
A、They would be served in small quantities.
B、They are not included in the package.
C、They are limited to juices and other non-alcoholic beverages.
D、They would be available throughout the event at no extra cost.
答案
D
解析
本题要在选项里找出里克斯女士在信里说的与the drinks有关的内容带回原文中去查找并判断正误。(A)、(B)、(D)在文中都未被提及。由“…our contract states that drinks would be unlimited at no extra charge.”可知,贝莉女士与里克斯女士签订的协议里说饮料是免费无限量供应的,因此选(D)They would be available throughout the event at no extra cost.。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4116089.html
相关试题推荐
AntoinetteRicks,Manager,FiestaCatering78ParkAvenue,Detroit,MI48206De
AntoinetteRicks,Manager,FiestaCatering78ParkAvenue,Detroit,MI48206De
February2IngridHelgarson43ThompsonAvenueLansing,Ml48920DearMs.Helgar
February2IngridHelgarson43ThompsonAvenueLansing,Ml48920DearMs.Helgar
JobPositionsAvailable:IntimaRestaurant,18EastSecondAvenue,NewYork,NY
JobPositionsAvailable:IntimaRestaurant,18EastSecondAvenue,NewYork,NY
September13DeborahGarretCirculationManagerBerylPublishingCompany5236
September13DeborahGarretCirculationManagerBerylPublishingCompany5236
September13DeborahGarretCirculationManagerBerylPublishingCompany5236
September13DeborahGarretCirculationManagerBerylPublishingCompany5236
随机试题
There’sagreatstoryaboutanoldFinnishwomanwho,withoutquiterealizin
Smokingwillinterfere______health.A、inB、toC、withD、doCinterferewith以事物作主语,意
[audioFiles]audio_etoefz_031(20051)[/audioFiles]A、Thenumberofpeoplewhovote
Thechiefreasonforthepopulationgrowthisn’tsomuchariseinbirthrates_
What’stheseriousproblemthedevelopingcountriesface?[br][originaltext]
亨廷顿认为,处于现代化之中的腐化现象,在某种程度上与其说是行为背离了公认的规范,
根据《中华人民共和国执业医师法》的规定,全国医师资格考试办法的制定部门是( )
下列关于建筑层数和耐火等级的说法,不正确的是()。A.甲类仓库最多允许建造单层
国家在一定历史阶段,根据社会的政治、经济发展的要求,提出的教育工作发展的总方向称
(2021年真题)为了弥补财政实力薄弱地区的财力缺口,均衡地区间财力差距,实现地
最新回复
(
0
)