首页
登录
职称英语
The Bond Street Journal folds, to Reemerge OnlineHornbull Corpo
The Bond Street Journal folds, to Reemerge OnlineHornbull Corpo
游客
2025-06-12
34
管理
问题
The Bond Street Journal folds, to Reemerge Online
Hornbull Corporation has announced it will cease publication of The Bond Street Journal, effective January 1, ending the newspaper’s 60-year run as the nation’s leading source of financial news. On the company’s Web site, CEO Jack Diamond explains that the newspaper will continue to exist, but only in cyberspace. "With the excessively high cost of printing daily, the board of directors wisely decided to pursue an Internet-only strategy first proposed two years ago," he said. It was further revealed that The Bond Street Journal’s 200,000 subscribers would automatically receive free subscriptions to the online version of The Bond Street Journal.
Hornbull will still publish its most popular monthly titles, Observer, Magnate, and Livret, which continue to enjoy significant newsstand sales. Among the remaining industry players, Deep Blue’s Oracle is expected to emerge as The Bond Street Journal’s successor, although most observers believe it is only a matter of time before all print publications make the transition online. [br] What is NOT indicated in the article?
选项
A、Free memberships to a site will be given.
B、Hornbull will continue to publish other titles.
C、Competitors are experiencing rising sales.
D、Experts believe printed materials will become obsolete.
答案
C
解析
本题应将选项中的内容带回到原文中去查找并判断正误。文中提到“The Bond Street Journal’s 200,000 subscribers would automatically receive free subscriptions to the online version of The Bond Street Journal.”,即该杂志的20万订阅者会自动获得网络版的免费订阅权,所以(A)选项和文段的说法一致。根据“Hornbull will still publish its most popular monthly titles…”,即Hornbull公司会继续出版其最受欢迎的标题月刊,可知(B)选项和文段的内容相一致。(C)选项内容在文段中未被提及。所以(C)Competitors are experiencing rising sales.是正确答案。文中提到“…most observers believe it is only a matter of time before all print publications make the transition online.”,即大部分的观察者认为,印刷出版物网络化只是时间问题,所以(D)和文段内容一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4115372.html
相关试题推荐
Onlyjournalistswithrelevantexperienceandwritingskillswillbe______forth
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
TheBondStreetJournalfolds,toReemergeOnlineHornbullCorpo
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
VOLAREGIFTSHOP343HedgeStreet,HickoryHills,IL60457www.volaregifts.com
TheBondStreetJournalfolds,toReemergeOnlineHornbullCorporati
PercussionUnlimited1214RobsonStreet,Vancouver,BCV5Y-1V4April6DearMr.
随机试题
ThereisonelastquestionImustdealwithinthischapter.Whyshouldhuma
______,therecanbenowind.A、ThemoonhavingnotatmosphereB、Forthemoonto
关于供应链管理与物流管理的关系,下列说法错误的是( )。A.供应链管理与现代物
在控制测试中,可接受信赖过度风险与样本数量之间的关系是()。A.同向变动 B.
下列不属于石膏板的质量要求()。A.《装饰石膏板》JC/T799—2007
游离缺失患者,前磨牙或尖牙作为末端基牙,可采用的卡环形式除了A.I杆卡环 B.
肺结核外科手术的适应证是A.结核性胸膜炎 B.双侧毁损肺 C.支气管内膜结核
破口有活瓣形成的是<P>A.开放性气胸<br>B.张力性气胸<br>C.自发性气
关于施工缝留置,下面说法正确的是()。A.柱子的施工缝位置可留置在基础顶面
关于会计账户的设置,下列说法正确的是()。A、账户的设置以会计科目为依据,并要服
最新回复
(
0
)