首页
登录
职称英语
VYPERIAS COMPUTERS
VYPERIAS COMPUTERS
游客
2025-06-12
28
管理
问题
VYPERIAS COMPUTERS
254 Leviath Drive, Green Point, NSW 2251
(+612)555-9634
Dear Ms. Dempsey,
On behalf of Vyperias Computers, thank you for your business! We hope that you are completely satisfied with your purchase and that you will rely on us for all your computer needs. At Vyperias, we take steps to provide only the highest quality products and services, which is why we have had so many repeat customers over the last 15 years.
We understand that our success relies upon our commitment to our customers, so we are always happy to hear your comments and suggestions on areas you feel need improvement. We would greatly appreciate it if you could take the time to fill out the enclosed feedback form and let us know about your experience using our products and services. One of our supervisors will get in touch with you regarding any concerns you might have:
Once again, thank you, and we are looking forward to hearing from you.
Best regards,
Jimmy Cuevas
Director, Research and Development
Comments: I was very impressed with the service I received from your staff. The store representative who attended to me was friendly and patient when I was asking about the features of each laptop. His knowledge of computers really helped me in choosing a unit that is perfect for my lifestyle. However, I think your prices are a little more expensive than others. I was walking around the mall last weekend and learned that some stores are selling the laptop I bought from you at 10 percent less than what I paid for mine. Although I have no complaints about your services, your company might want to look into this matter more closely.
How did you hear about us? I saw your advertisement in a newspaper.
Could a Vyperias supervisor get in touch with you regarding your response? Sure, that is not a problem. [br] What is NOT included in the survey Ms. Dempsey answered?
选项
A、What she paid for her purchase
B、Her personal information
C、Her opinions about a store
D、How she learned about Vyperias
答案
A
解析
本题需要在文段中找出与题干的核心线索survey Ms.Dempsey相关的内容,然后做对比并判断正误,因此应定位至第二篇文章中确认答案。(A)在文章中未被提及,所以(A)What she paid for her purchase是正确答案。文中“Name”,“Address”,“Telephone number”部分提供了邓普西女士的姓名、地址和电话号码,因此(B)和文段内容一致。文中的“Comments”部分介绍了邓普西女士对于商店的意见,因此(C)和文段的内容一致。根据文中的“How did you hear about us?I saw your advertisement in a newspaper.”可知,邓普西女士是通过报纸上的广告知道Vyperias计算机公司的,因此(D)也和文段的内容一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4115309.html
相关试题推荐
VYPERIASCOMPUTERS
VYPERIASCOMPUTERS
VYPERIASCOMPUTERS
VYPERIASCOMPUTERS
Fora______timeonly,customerscanpurchaseournewpowerfullaptopcomputers
[originaltext]Thegrey-hairedmanisstillagreenhandatusingcomputers,isn
[originaltext]Thegrey-hairedmanisstillagreenhandatusingcomputers,isn
[originaltext]Thegrey-hairedmanisstillagreenhandatusingcomputers,isn
[originaltext]Thegrey-hairedmanisstillagreenhandatusingcomputers,isn
WhoisDavidJones?[br][originaltext]W:ABCComputers,thisisLara.Howmay
随机试题
Thereductionof______UNpeace-keepingtroopswithin4monthsfromRwandaisa
Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thiscanbeaproblem
Formanyyears,wehavebeenledtobelievethataperson’sintellectualint
[originaltext]Everyyeararoundnow,tensofthousandsofDVDsofmoviesst
Formanypeopletoday,readingisnolonger【S1】______.Tokeepuptheirwo
钢筋原材拉伸试验中,选用应力速率控制的试验速率时,在弹性范围和直至上屈服强度,试
梁女士,35岁。因与丈夫争吵后服毒自杀,1小时候后被家人发现送往医院救治,毒物性
自1984年1月1日起,中国人民银行开始专门行使中央银行的职能,所承担的工商信贷
下列关于心理测试的说法,错误的是()。A.是一种通过一系列工具或手段将人的某
根据水利部《水利工程施工转包违法分包等违法行为认定管理暂行办法》(水建管[201
最新回复
(
0
)