首页
登录
职称英语
Letters to the EditorThe article written by Vicky Mendel that appeared in last
Letters to the EditorThe article written by Vicky Mendel that appeared in last
游客
2025-06-12
41
管理
问题
Letters to the Editor
The article written by Vicky Mendel that appeared in last month’s issue of Metro Chic was fascinating. It featured various types of safe and fast weight-loss treatments. I work long hours and have no time to go to the gym, so learning about convenient ways to reduce weight really interests me.
Convinced by the article, I tried the radio frequency treatment. It is a non-surgical technology that breaks down fat cells by using a machine that emits radio waves deep into the layers of a person’s skin. At the same time, it reduces the appearance of cellulite and makes the skin look smoother. According to Ms. Mendel, she had the procedure done on her abdominal area and lost four inches around her waist after just one session.
Last week, I had my appointment to receive radio frequency treatment at the same clinic Ms. Mendel visited. The procedure was painless and took less than 30 minutes, but after measuring the results, I was disappointed to learn I had only lost one inch.
The physician at the clinic then told me that results can vary greatly and depend on the number of times a person goes in for treatment. Also, in order to maintain my desired figure, I would need to return for additional sessions on a regular basis. With each session costing $175, I find this treatment just isn’t worth the money. Other readers may have a different point of view.
Marilyn Patterson
Chicago, IL [br] What does Ms. Patterson say about her experience at the clinic?
选项
A、It was not worth spending a lot of money on.
B、Results became visible after one week.
C、The procedure caused some pain.
D、The clinical staff was not very professional.
答案
A
解析
本题应将题目选项中与experience at the clinic有关的语句带回到原文中去查找并判断正误。由“With each session costing $175,I find this treatment just isn’t worth the money.”,可知帕特森女士认为每个疗程175美元的治疗不值这个价,因此(A)It was not worth spending a lot of money on.是正确答案。(B)在文中没有被提及。原文说“The procedure was painless…”,因此(C)不正确。(D)在文中也没有被提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4115181.html
相关试题推荐
Thank-youletterswillbesentto______thebenefactorstoexpressthecommunity’
LetterstotheEditorThearticlewrittenbyVickyMendelthatappearedinlast
LetterstotheEditorThearticlewrittenbyVickyMendelthatappearedinlast
LetterstotheEditorThearticlewrittenbyVickyMendelthatappearedinlast
Articledraftsshould______bereviewedthoroughlytoensurethattheyfollowthe
HealthTrailsmagazinefeaturedanarticlelastmonthonhowandwhystayingins
Thearticleshowedthiscountryhasthe______numberofInternetbuyersinthe
Eventhoughitisnotthebiggesthotelintheworld,GreenHotelappeared____
Accordingtothearticle,whatisthecompanyplanningtodo?[br][originaltex
Accordingtothearticle,whatisthecompanyplanningtodo?[originaltext]W:D
随机试题
Neurologiststendtodividetheexperienceofloveintothreedistinctcateg
It’sperhapstheworld’smostfamousunderwaterattraction,immortalizedin
【S1】[br]【S9】A、economicB、economicalC、financialD、commercialA形容词辨义。根据句义,即使在美国
NathanielHawthorne’swritingsarenoteworthyfortheirperceptiveexplorati
Doctor’sorders;LetchildrenjustplayA)Imagineadru
目前3D容积超声成像技术主要应用于A.心脏和大血管 B.腹部脏器 C.产科
脉压减小可见于的疾病是A.严重贫血 B.甲亢 C.原发性高血压 D.冠心病
根据《计价规范》规定,工程量清单的编制依据包括()。 A、预算定额 B
在营销环境的所有因素中,基金管理人最需要关注的有()。A:机构本身的情况B:影
A公司为支付货款,向B公司签发了一张金额为80万元的汇票,甲银行在汇票上进行承兑
最新回复
(
0
)