首页
登录
职称英语
iConstructwww.iconstruct.comFind exactly the color you are looking for with iC
iConstructwww.iconstruct.comFind exactly the color you are looking for with iC
游客
2025-06-12
28
管理
问题
iConstruct
www.iconstruct.com
Find exactly the color you are looking for with iConstruct for your next painting project!
Painting your home is a major task, and deciding on which colors to use can be very tricky. To help you create a unique theme for your living space, check out the hundreds of colors from various manufacturers listed in this catalog.
In addition to our extensive collection of hues and shades, this catalog includes photos showing different combinations that you may use for your bedrooms, living room, and dining area. You will be amazed at how many combinations you can make with our selection of paint.
The colors in the catalog may vary slightly from the actual shades, so we give customers free paint samples, which they may test on their walls. If you wish to get some samples, all you need to do is choose colors from our catalog and give us a call. Our customer service representatives will be happy to process your request. You may also order in person at our outlets.
iConstruct [br] What is NOT suggested about iConstruct?
选项
A、It sells products made by other companies.
B、It guarantees the accuracy of paint colors in its catalog.
C、It provides customers with design ideas.
D、It offers to process orders over the phone.
答案
B
解析
本题应将选项中与iConstruct有关的语句带回到原文中去查找并判断正误。原文中提到“…check out the hundreds of colors from various manufacturers listed in this catalog.”.即检查目录中来自各制造商的数百种颜色,因此(A)与原文内容一致。由“The colors in the catalog may vary slightly from the actual shades…”,可知目录中的色彩可能与实际情况略有差异,(B)与原文内容不符,因此选(B)It guarantees the accuracy of paint colors in its catalog.。由“…this catalog includes photos showing different combinations that you may use…”,可知目录中还向顾客展示了各种可使用的色彩组合,因此(C)选项与原文内容一致。又由“If you wish to get some samples,all you need to do is choose colors from our catalog and give us a call.”,即如果想要样品可以打电话咨询,因此(D)选项也与原文内容一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4115171.html
相关试题推荐
Areyoulookingforcreativeandchallengingnewjob?FantasyBooksInc.isan【K
NeedExtraMoney?Lookingforflexiblehours?Comeworkforus!Milton’sDepartm
NeedExtraMoney?Lookingforflexiblehours?Comeworkforus!Milton’sDepartm
NeedExtraMoney?Lookingforflexiblehours?Comeworkforus!Milton’sDepartm
Mr.Winters______amanagerialpositionbutdeclinedsincehewaslookingforsom
Wearelooking______anindividualwhohascomparablequalificationsandknowle
Whatisthewomanlookingfor?[br][originaltext]W:Hello,ThisisSueKimcal
Whatisthewomanlookingfor?[originaltext]W:Hello,ThisisSueKimcalling.
Whatisthepurposeofthisnews?[br][originaltext]Thingsarelookingveryba
Whatisthepurposeofthisnews?[originaltext]Thingsarelookingverybadout
随机试题
ItiswellknownthatThomaswasagreatAmerican(invent)______.inventor此处应该填名
Theytook________measurestopreventpoisonousgasesfromescaping.A、fruitfulB、
Mostcareersorganizationshighlightthreestagesforgraduatestofollowin
设函数,要使f(x)在点x=1处连续,则a的值应是:A.-2 B.-1 C.
齐某是甲市一位普通职工,工资收入有限,属于甲市的低收入家庭,无力购买住房,一直租
抑制性突触后电位形成是突触后膜对下列哪些离子通透性增加A.Na,K,尤其是K
下列不属于完全竞争市场的特征的是:A.买者卖者很多 B.产品差别很大 C.要
(2019年真题)社会工作者小马为残障人士开展了一个支持小组。为及时了解该小组的
案例九: 一般资料:求助者,女性,46岁,已婚,退休职工。 案例介绍:求助者
表观密度小、吸声绝热性能好,可作为吸声或绝热材料使用的木板是()。A.胶合
最新回复
(
0
)