首页
登录
职称英语
August 25Dw
August 25Dw
游客
2025-06-11
24
管理
问题
August 25
Dwight Simmons
General Manager
Victoria Cruise Line
Dear Mr. Simmons,
I want you to know that I had a wonderful time during a recent Southeast Asian cruise. I was greatly impressed by Victoria Cruise Line’s accommodating and caring staff. In particular, I can never forget Andrew Hudson, one of your tour guides, who helped me locate my purse when I lost it on the second day of the trip.
After a late afternoon stroll on the ship, I went to Flavors Bistro for dinner. As I was about to leave, I noticed that my purse was missing. I searched the table where I was seated, the restaurant, and other places I had gone, to no avail. Mr. Hudson saw me looking for something, so he came up to me and offered his assistance. He talked to waiters and asked some people from housekeeping if they had seen my purse. He also accompanied me to the security department to report my problem. The purse was not found that night, but Mr. Hudson called me in my room the next day to say that a housekeeper had retrieved my purse inside one of the ship’s restrooms.
If not for Mr. Hudson’s persistence, I think I would never have recovered my purse. He is really an asset to your company. I hope you will appreciate his dedication to his job and reward him accordingly. It is because of employees and service like this that I have often used your cruise line, and will continue to do so. Thank you.
Respectfully yours,
Candymae Suarez [br] Why was the letter written?
选项
A、To book a travel package
B、To discuss a security problem
C、To acknowledge a crew member
D、To report a complaint about housekeeping
答案
C
解析
本题是针对写信的目的进行提问的主旨题,因此应定位至原文前半部分的内容。原文中提到“I can never forget Andrew Hudson,one of your tour guides,who helped me locate my purse…”,即一名叫做安德鲁·哈德逊的导游帮忙找回了钱包,后文又提到了他给予帮助的情况并对此表达了感谢,因此(C)To acknowledge a crew member为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4114387.html
相关试题推荐
August25Dw
August25Dw
August25Dw
August25Dw
August25Dw
To:KrisLivingstoneFrom:BrendaFrearsDate:August29Subject:LondonTrip
To:KrisLivingstoneFrom:BrendaFrearsDate:August29Subject:LondonTrip
To:KrisLivingstoneFrom:BrendaFrearsDate:August29Subject:LondonTrip
To:KrisLivingstoneFrom:BrendaFrearsDate:August29Subject:LondonTrip
To:KrisLivingstoneFrom:BrendaFrearsDate:August29Subject:LondonTrip
随机试题
Whyshouldoldbooksbesaved?[br]Tosaveoldbooks,Richardsonfirst______.A
[originaltext](1)Informationsuperhighwayisalarge-scalenationwide,orworld
Thebrainsofchildrenareaffectedbyfamilyviolenceinthesamewayasc
某工程采用400mm×400mm、长26m(有一个接头)的钢筋混凝土打入式预制桩
下列各句中加点的成语使用不恰当的一句是()。A. B. C. D.
资金结构是指借款人全部资金来源中,( )所占的比重及相互关系。A.负债和资产
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
(2021年下半年真题)简述儿童心理发展“关键期”的教育意义
男性,56岁。高血压病患者。旅游登山中突然右侧肢体发麻、乏力。急送医院,摄头颅C
患者女,51岁。患有重症肺炎,入院后次日病情加重,突发持续性呼吸急促、发绀,伴烦
最新回复
(
0
)