首页
登录
职称英语
Wasorkorf Moves Ahead of Squatrust in Aircraft IndustryRussian plane manufactur
Wasorkorf Moves Ahead of Squatrust in Aircraft IndustryRussian plane manufactur
游客
2025-06-11
24
管理
问题
Wasorkorf Moves Ahead of Squatrust in Aircraft Industry
Russian plane manufacturer Wasorkorf had a whopping 30 percent increase in sales in October through December, according to company records. The Moscow-based company took 450 orders of airplanes this quarter. It has now replaced their German-based rival Squatrust as the world’s top aircraft manufacturer. Production rates also climbed nearly 10 percent to 150 units in the same period.
Wasorkorf president Leticia Ivanov relates the jump in sales to the growing popularity of budget airlines. "The rising number of people traveling around the world on cheaper airlines consequendy boosted demand for more aircraft," Ivanov said. Wasorkorf has been the leading supplier of passenger aircraft in Southeast Asia for more than ten years. Among its customers are carriers from Singapore, Malaysia, Indonesia, and the Philippines, which have been gradually expanding their fleets.
"The figure indicates that Wasorkorf and the entire airline industry are gradually bouncing back from the economic downturn," Ivanov said. The worldwide recession, which lasted for nearly three years, severely affected the tourism industry and suppressed demand for aircraft. [br] What is the article mainly about?
选项
A、Travel destinations
B、Popularity of budget airlines
C、Increased sales of a company
D、Marketing strategies
答案
C
解析
本题是针对这篇报道的主要内容进行提问的主旨题,因此应定位至原文前半部分的内容。原文中提到“Russian plane manufacturer Wasorkorf had a whopping 30 percent increase in sales in October through December…’”,即俄罗斯飞机制造商Wasorkorf公司的销售额从十月到十二月大幅增长了30%,其后又对公司销售额的增长进行了补充说明,因此(C)Increased sales of a company为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4114380.html
相关试题推荐
WasorkorfMovesAheadofSquatrustinAircraftIndustryRussianplanemanufactur
WasorkorfMovesAheadofSquatrustinAircraftIndustryRussianplanemanufactur
WasorkorfMovesAheadofSquatrustinAircraftIndustryRussianplanemanufactur
WasorkorfMovesAheadofSquatrustinAircraftIndustryRussianplanemanufactur
OneoftheoldestmanufacturingplantsinAlabamafinally______operationsfollow
Somecustomerswere______withtheoverallqualityofthenewproductsmanufactur
Themanufactureremphasizesthat______workersmustreceivepropersafetytrain
Whiletheeconomywasin______lastyear,severalmanufacturingfirmsinthisd
[originaltext]Whenwilltheplantstartmanufacturing?(A)Inlessthan3mont
[originaltext]Whenwilltheplantstartmanufacturing?(A)Inlessthan3mont
随机试题
Despitetheweb,wewatchmoretelevisionthanever.Inthechaosoftod
Heheardsomechildren(laugh)______whenhepassedthedoor.laughing当他经过门口时听到一
TheEarthcomprisesthreeprincipallayers:thedense,iron-richcore,them
10t重车作碰撞动力源的护栏级别有()。A.B B.SB、SBm C.A、A
弯沉代表值大于设计要求的弯沉值时相应分项工程为不合格。()
下列关于金融市场特点的说法,正确的有( )。A.金融市场主要交易货币、资金以及其
A.高级脂肪酸盐 B.苯扎溴铵 C.卵磷脂 D.普郎尼克 E.季铵化物上
文具店的圆珠笔每支4元,签字笔每支6元,钢笔每支7元。甲、乙、丙三人带的钱数相等
企业并购重组的客观原因包括()。A.谋求更长远的发展 B.缩短投入产出时
克服沟通障碍的途径包括()A.利用反馈 B.精简语言 C
最新回复
(
0
)