首页
登录
职称英语
Kennedy Property CompanyThe Kennedy Property Company is one
Kennedy Property CompanyThe Kennedy Property Company is one
游客
2025-06-11
46
管理
问题
Kennedy Property Company
The Kennedy Property Company is one of the largest and most popular real estate companies in the United States. Kennedy was founded in 1974 and currently has approximately 7, 200 employees and maintains a presence in more than 158 cities in the United States and 18 countries throughout Europe. We offer various services for our clients, including asset and property management, housing development, the acquisition of property all around the globe, and the rental of properties.
Additionally, our highly-experienced experts and unparalleled work ethic uniquely position Kennedy as one of the most trusted real estate partners among institutional real estate investors. We are one of the industry leaders and have been named one of the top five real estate firms in the world for the tenth consecutive year.
Our new goal in the coming year is to become the largest real estate firm in the world. We plan to spend a significant amount of time training our staff to better serve our everexpanding client base. With added research and market analysis, we will continue to deliver unbeatable service to our clients.
If you are interested in selling, buying, and renting properties or just getting professional advice on your private real estate assets, please visit our official Web site at www. kennedypc. com for more information. You won’t regret having us as your companion. [br] What is indicated about the Kennedy Property Company?
选项
A、It is a Europe-based company.
B、It is believed to be reliable by investors.
C、It doesn’t provide services to private customers.
D、It is the largest real estate firm in the world.
答案
B
解析
问有关Kennedy Property公司的事实内容的题。要在文本中提出有关Kennedy Property的事项的部分了解线索。其中和问题直接相关的文本内容在第二段的开始部分,“our highly-experienced experts and unparalleled work ethic uniquely position Kennedy as one of the most trusted real estate partners among institutional real estate investors.”说其是受到投资者信赖的公司,因此正确答案是(B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4114176.html
相关试题推荐
KennedyPropertyCompanyTheKennedyPropertyCompanyisone
KennedyPropertyCompanyTheKennedyPropertyCompanyisone
Thecompanydecided______10%ofitsworkforceasapartofarestructuringeffor
[img]2020m5s/ct_ve01402002m_etoeicryd_0424_202005[/img][br]WhatpropertyisNO
Whatmattersthemostis______soonourcompanywillbeabletomakeinroadsinto
Inaneffort______prices,ourcompanystreamlinedtheproductionprocessandmi
Lilyisoneofthemost______employeeinthiscompany,sowecancountonher
Thecompany’snewheadquartersofficebasedatNewYorkisconsiderablylarger
ThisDVDanditsrecordedcontentisthe【K9】________propertyofourcompany.On
Mr.White______forthepresidentofthecompanyinApril2015,buthewon’tta
随机试题
Kidswhosemomswereemployedoutsidethehome,anewstudyfound,weremore
关于肺表面活性物质,下列哪项是正确的A.由肺泡Ⅰ型上皮细胞分泌产生 B.肺表面
患者男性,28岁,右前臂可见大片红斑,其上可见针头至粟粒大小丘疱疹,有明显浆液性
支气管哮喘反复发作的因素是A.缺氧 B.感染 C.免疫缺陷 D.精神紧张
师爱作为一种教育手段,在教育过程中具有明显的教育性。下列选项中,“师爱”的表现不
基本门如图a)所示,其中,数字信号A由图b)给出,那么,输出F为:
为了进一步提高上市公司的质量,中国证监会长期以来要求在股票发行工作中实行()。A
下列关于个人住房贷款合作单位定位说法正确的有( )。A.一手个人住房贷款,商业
某男,32岁。泄泻腹痛泻下急迫,粪色黄褐,气味臭秽,肛门灼热,小便短黄烦热口渴;
下列关于股份有限公司召开董事会临时会议说法中,正确的是()。A.1/3以上监事提
最新回复
(
0
)