首页
登录
职称英语
Hunter Bradley Gala DinnerThe time of year has come once
Hunter Bradley Gala DinnerThe time of year has come once
游客
2025-06-11
37
管理
问题
Hunter Bradley Gala Dinner
The time of year has come once again for the annual Hunter Bradley Gala Dinner. Hunter Bradley cordially invites all its staff members to attend what will most certainly be an evening to remember at the Roxbury Hotel on Friday, August 7. As most of you know, the evening will begin with an introductory speech from our CEO, Mr. Mark Hunter, and will be followed by a three-course dinner and entertainment with complimentary drinks throughout the evening. — [1] —
Following the dinner will be our famous Hunter Bradley Awards Ceremony; this is a chance for us to thank you for all your hard work over the past year. — [2] — The awards will also provide you with the opportunity to reflect on your achievements and to recognize those who exceeded expectations and made a real difference to the company. In order to organize the awards in time for the gala, we ask you to fill out the nomination form on the Web site by Friday, July 17, to put forward your suggestions. We ask that you make two nominations for each award and state why you are nominating each person. — [3] —
This special event will be a fantastic night for the entire team at Hunter Bradley and is not to be missed! Please reserve your ticket today by adding your name to the list on the main noticeboard next to Julie Faraday’s desk. — [4] — Julie has copies of menus to distribute and will be collecting all food orders for those who will be joining us for the evening. We look forward to seeing you there and celebrating another successful year of business at Hunter Bradley. [br] In which of the positions marked [ 1 ], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong? "We also encourage you to give examples to support your reasons. "
选项
A、[1]
B、[2]
C、[3]
D、[4]
答案
C
解析
看相关句子“We also encourage you to give examples to support your reasons.”,意思是要给出能支持推荐职员为获奖者的原因的例子。因此,寻找公告中提及和推荐获奖人相关的内容,是第三段中间和后半部分,因此放在第[3]的位置上最自然。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4114086.html
相关试题推荐
HunterBradleyGalaDinnerThetimeofyearhascomeonce
HunterBradleyGalaDinnerThetimeofyearhascomeonce
HunterBradleyGalaDinnerThetimeofyearhascomeonce
HunterBradleyGalaDinnerThetimeofyearhascomeonce
随机试题
HowmuchdidtheDowJonesIndustrialAveragefall?[br][originaltext]USs
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,bu
Whichofthefollowingisanendocentricconstruction?A、Onthetable.B、Theman
OneofthecomponentsofTheSouthsidePovertyAlleviationProjectwhichwas
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Google
Whatdoestheauthorimplybysaying"Ifyou’veeverbeenburnedbyascumorne
作业人员对危及生命安全和人身健康的行为()提出批评、检举和控告。A.应当
下列关于资产证券化说法正确的是()。 Ⅰ.资产证券化是以特定资产组合或特定现金
(2018年真题)某钢厂领导班子正在对该钢厂的技术改造问题进行经济可行性分析,经
理财产品(计划)包含的相关交易工具面临的风险不包括()。 A.信用风险B
最新回复
(
0
)