首页
登录
职称英语
What is reported for Boxer County regarding foreclosures? [originaltext]An incre
What is reported for Boxer County regarding foreclosures? [originaltext]An incre
游客
2025-06-11
29
管理
问题
What is reported for Boxer County regarding foreclosures?
An increasing number of Boxer County residents are losing homes to foreclosure. The number of homes in foreclosure is up to three percent this year, according to the Foreclosure Listing Service. So far, five thousand six hundred and sixty-five Boxer County homes have gone into foreclosure, compared to five thousand five hundred and two homes during the first eight months of last year. In August, seven hundred and thirty-one homes will be sold at the foreclosure auction. That’s ten percent higher than the six hundred and sixty-five homes sold at last year’s August auction. In nearby Holford County, however, the number of foreclosures is dropping. Holford County has had two thousand four hundred and four homes go into foreclosure this year, an eight percent decrease over the two thousand six hundred and twenty-seven homes that went into foreclosure during the same period last year.
选项
A、Foreclosures are in decline.
B、Foreclosure rates have remained steady.
C、The figures for foreclosures are estimates.
D、The number of homes in foreclosure is increasing.
答案
D
解析
短文中的第一句提到数量增加(An increasing number of),之后的内容就是对具体数字的说明。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4113472.html
相关试题推荐
[originaltext]DoyourememberwhattimeBettysaidshe’dbein?(A)Ithinkshe
[originaltext]Whowasthatonthetelephone?(A)No,thenumberisn’tonit.(B
[originaltext]Whowasthatonthetelephone?(A)No,thenumberisn’tonit.(B
Whenistheflushingscheduledtobecompleted?[br][originaltext]TheLesterW
WhatisreportedforBoxerCountyregardingforeclosures?[br][originaltext]An
WhatisreportedforBoxerCountyregardingforeclosures?[br][originaltext]An
WhatisreportedforBoxerCountyregardingforeclosures?[originaltext]Anincre
Whydoesthespeakerwantemployeestosupporttheproject?[br][originaltext]
Whydoesthespeakerwantemployeestosupporttheproject?[br][originaltext]
Whatislearnedabouttheenergyaudits?[originaltext]Thesimplestwaytolower
随机试题
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungpeoplearenot【C1】______they
Thedevelopmentofwritingwasoneofthegreathumaninventions.Itisdiff
Clearlyifwearetoparticipateinthesocietyinwhichwelivewemustcom
Accordingtothenewsitem,PresidentObamaisvisitingthefollowingcountries
Directions:Readthefollowingtextcaref
在个别资本成本的计算中,需要考虑筹资费用影响的有()。A.债券成本 B.普通股
轻钢结构单层厂房的基本组成()。A.檩条系统B.轻钢骨架C.金属柱D.金
最易导致疼痛的外邪是( )。A.风 B.寒 C.暑 D.燥 E.湿
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
兼营非应税劳务是指销售货物或应税劳务与提供非应税劳务不同时发生在同一购买者身上,
最新回复
(
0
)