首页
登录
职称英语
What is the problem? [br] [originaltext]Rick? Hi, it’s Jack here. Listen, we ne
What is the problem? [br] [originaltext]Rick? Hi, it’s Jack here. Listen, we ne
游客
2025-06-09
38
管理
问题
What is the problem? [br]
Rick? Hi, it’s Jack here. Listen, we need you to pull the delivery truck into bay number three when you get to the loading dock. I know you prefer bay two because it’s easier to back into, but the motor on the door isn’t working. We can’t get it opened. There’s a repair guy working on it now, but he says it’ll be the end of the day before it’s fixed. I’m not sure how much you’re delivering to us today. If it’s a small delivery, I’ll unlock the front of the store and I’ll help you carry the boxes. Sorry about this. We’ve never had any problems with our loading dock doors before. Okay, see you later, bye.
选项
A、Drive a truck
B、Change an order
C、Help carry boxes
D、Discount a purchase
答案
C
解析
所给出的文段在最后一部分说到“if it’sa small delivery.I’ll unlock the front of thestore and I’ll help you carry the boxes”,也就是说说话人会帮忙抬箱子。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4110633.html
相关试题推荐
Whoisthespeakermostlikelyaddressing?[br][originaltext]Youreallyneedt
Whatisthemainreasonforwoman’stalk?[br][originaltext]Weincreasedtheb
Whatisthemainreasonforwoman’stalk?[originaltext]Weincreasedthebudget
Whatistheproblem?[br][originaltext]Rick?Hi,it’sJackhere.Listen,wene
WhatislearnedaboutWellingtonCorporation?[originaltext]Asyouknow,Welling
Whydoesthemanfeelattendingconferencesisagoodidea?[br][originaltext]
Whydoesthemanfeelattendingconferencesisagoodidea?[br][originaltext]
Whydoesthemanfeelattendingconferencesisagoodidea?[originaltext]Itend
Howlongwillthewomanbegone?[br][originaltext]WMin-soo,I’llbegoingou
Howlongwillthewomanbegone?[br][originaltext]WMin-soo,I’llbegoingou
随机试题
[originaltext]Wouldyoupreferanofficeinthecornerorneartheelevator?(A
Throughoutthehistoryofthearts,thenatureofcreativityhasremainedco
Everysecond,1hectareoftheworld’srainforestisdestroyed.That’sequiv
A.consequencesB.dedicatedC.deducesD.engagedE.explanations
TheMississippiRiveriscalled______.A、FatherofWatersB、MotherofWatersC、Fa
It′sthattimeoftheyea—graduation.The
某不上人吊顶工程,下列做法错误的是()。A.预埋件、钢筋吊杆进行了防锈处理
下列关于人体衰老特点的描述正确的一项是A.老年人身体内脂肪成分减少,细胞内液相对
20世纪90年代,有人_____传统书信将被新兴的通信方式取代。然而我们惊奇地发
使用温度为-30~100℃,具有质轻、不吸水,介电性、化学稳定性和耐热性良好,力
最新回复
(
0
)