首页
登录
职称英语
What is learned about Wellington Corporation? [br] [originaltext]As you know, W
What is learned about Wellington Corporation? [br] [originaltext]As you know, W
游客
2025-06-09
37
管理
问题
What is learned about Wellington Corporation? [br]
As you know, Wellington Corporation is a global company so we sell our products all over the world. Our best-selling international product is our headphones. We do sell a lot of calculators, stereos, and cell phones, but our headphones really are the star product. Currently, we have sales in thirty-six countries, but we hope to increase that to fifty during the next three years. It’s taken a few years to get sales in thirty-six countries, but we’re confident that with hard work we won’t have too much trouble increasing that number.
选项
A、Cut prices for a number of its products
B、Expand its product offerings by 30 percent
C、Increase the number of its employees worldwide
D、Increase the number of countries in which it sells products
答案
D
解析
所给出的文段中提到了以后要做什么事的计划,并且说到“during the next threeyears”,也就是说虽然现在他们的产品已经销往36个国家,但是今后的三年中要将这个数字扩大到50个国家,因此选项(D)是符合语境的正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4110630.html
相关试题推荐
Whatistheproblem?[originaltext]Rick?Hi,it’sJackhere.Listen,weneedyou
WhatislearnedaboutWellingtonCorporation?[br][originaltext]Asyouknow,W
Whereisflight610going?[br][originaltext]AttentionpassengersforSkywayA
Whereisflight610going?[br][originaltext]AttentionpassengersforSkywayA
Whydoesthemanfeelattendingconferencesisagoodidea?[br][originaltext]
Howlongwillthewomanbegone?[br][originaltext]WMin-soo,I’llbegoingou
Howlongwillthewomanbegone?[originaltext]WMin-soo,I’llbegoingoutoft
Whenwillthestormstart?[br][originaltext]MDidyouseetheweatherforthi
Whenwillthestormstart?[br][originaltext]MDidyouseetheweatherforthi
Whenwillthestormstart?[originaltext]MDidyouseetheweatherforthisweek
随机试题
Totheeditor,Thanksforgoodqualitynewsyourcompanyprovidetoourcommunit
CriticsmaintainthatthefictionofHermanMelville(1819-1891)haslimitations
______,itisquiteeasytodrillaholeinitwithlaser.A、Hardalthoughadiam
Americaisoneofmanycountrieswherethestategivesaleg-uptomemberso
A.decreaseB.adaptC.benefitsD.enlargeE.henceF.universalG.adv
校样处理的要求包括( )等。A.责任编辑要通读校样 B.责任编辑如不同意校对
患儿男,1岁,高热7天,皮疹3天入院。体检:热病容,反应好,眼结膜充血,唇干裂,
雄黄内服的用量用法是A0.1~0.5g,入丸散 B0.05~0.1g,煎服
今有长为AB=2a、重为Q的船。船上有重为P的人。设人最初在船上A处,后来沿甲板
沉井封底前自沉速率应小于()。A.10mm/8h B.15mm/8h C.
最新回复
(
0
)