首页
登录
职称英语
Where might this announcement be heard? [br] [originaltext]Ladies and gentlemen
Where might this announcement be heard? [br] [originaltext]Ladies and gentlemen
游客
2025-06-09
33
管理
问题
Where might this announcement be heard? [br]
Ladies and gentlemen, thank you for choosing National Railways. The time is now 7:35, and we will be departing for Newton in three minutes. The trip will take a little more than six hours, which leaves us arriving in Newton around 1:30. I would like to remind you to store all hand baggage in the area above your seat. Should you have any oversized baggage, including skis and bicycles, you may store it in the storage rooms located at the front or back of your cart. We would also like to ask you to please keep all aisles clear. Again, thank you for choosing National Railways, and we hope you enjoy your journey through the beautiful countryside.
选项
A、7:30
B、9:30
C、0.479167
D、0.0625
答案
D
解析
第三句提到整个旅程将耗费6个小时以上,大约在1:30左右到达Newton。因此正确答案是(D)项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4110554.html
相关试题推荐
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0401_201151[/img][originaltext](A)Thegirls
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0201_201111[/img][br][originaltext](A)The
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0201_201111[/img][br][originaltext](A)The
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0201_201111[/img][br][originaltext](A)The
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0201_201111[/img][originaltext](A)Themanis
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0101_201116[/img][br][originaltext](A)The
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0101_201116[/img][br][originaltext](A)The
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0001_2010111[/img][br][originaltext](A)He’
[img]2011q1/ct_etoeiclj_etoeiclzp_0022_201131[/img][br][originaltext](A)They
[img]2011q1/ct_etoeiclj_etoeiclzp_0022_201131[/img][br][originaltext](A)They
随机试题
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
PromoteLearningandSkillsforYoungPeopleandAdultsA)Thisgoal
Questions14-17Thetexthas9paragraphs(A-I).Whichparagraphdoeseachofth
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
Asa50thbirthdaypresenttoherself,BelvaDavisboughtherfirsthome,a
Innovation,theeffectiverecipeofprogress,hasalwayscostpeopletheirj
Thejobofraisingchildrenisatoughone.Childrendon’tcomewithaninst
关于药物效能叙述正确的是A.氯噻嗪每日最大排钠量150mmol/L,速尿可排20
中性盐雾试验是人工模拟盐雾环境来考核产品或金属材料耐腐蚀性能的环境试验方法,请根
在区位选择中,人们越来越重视( )。A.空间交通距离 B.空间直线距离 C
最新回复
(
0
)