首页
登录
职称英语
Who is Morris Stevenson? [br] [originaltext]On today’s program, I’ll talk to Mo
Who is Morris Stevenson? [br] [originaltext]On today’s program, I’ll talk to Mo
游客
2025-06-08
24
管理
问题
Who is Morris Stevenson? [br]
On today’s program, I’ll talk to Morris Stevenson, whose first film excited the audience. He also received excellent reviews from numerous critics. I, personally, would also like to give two thumbs up to this one! It is unusual for a new filmmaker to receive so much attention after directing just one film, but clearly film critics feel he has a certain gift to create something. He’s visiting the city this week to speak to students at Green Diamond film school, and we are fortunate he has added us to his busy schedule, and is spending time with us as well. Thank you for joining us in this studio, Mr. Stevenson.
选项
A、He has little experience.
B、He seems too busy.
C、His work is unpopular.
D、His work is not unique.
答案
A
解析
先把题目中出现的surprising记在脑中,关键是在文章中的unusual出现时能否看穿这两个词所表达的意思是一样的。也就是一听到It is unusual for a new filmmaker to(对于一个新人导演非常难得……)就要耳朵一亮,后面的after directing just one film就是决定性的线索。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4109994.html
相关试题推荐
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Doyouknowwheretheconferencewillbe?(A)No,I’mspeakingat
[originaltext]Doyouknowwheretheconferencewillbe?(A)No,I’mspeakingat
[originaltext]WhichroomshouldIreserveforthemeeting?(A)It’sat8,tomor
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
随机试题
Insomecountries,societalandfamilialtreatmentoftheelderlyusuallyre
[img]2014m3x/ct_eyyjsaz2012j_eyyjsaread_0247_20136[/img]Radioactivityoccur
Acompleteinvestigationintotheaccidentshouldleadtoimprovedstandardsand
PASSAGEONEToinform.根据文章第1段第4句和第5句可知广告主要有两大功能:tosell和toinform,在根据最后一段对于small
高度在()及以上的双排脚手架应在夕卜侧全立面连续设置剪刀撑A.15m B
女性,45岁,腹痛伴持续发热半年,B超提示腹腔肿块伴腹膜多处淋巴结肿大。血常规:
约翰·华生认为心理学只应该把可观察的行为作为研究对象,这种观点与下列哪种关于心理
案例六: 一般资料:求助者,女性,22岁,大学生。 案例介绍:求助者最近总用
关于分部分项工程项目清单的编制,下列说法正确的有()。A.项目编码第7-9位为
患儿,男,11个月,母乳喂养,近3个月来面色渐苍白,间断腹泻,原可站立,现坐不稳
最新回复
(
0
)