首页
登录
职称英语
What is the purpose of the message? [originaltext]This message is for Luis Perti
What is the purpose of the message? [originaltext]This message is for Luis Perti
游客
2025-06-07
37
管理
问题
What is the purpose of the message?
This message is for Luis Pertin. My name is Barney Feldman, and I am a building contractor with Weston Homes. I understand that you would like an estimate on a possible renovation to your kitchen. I believe you want to have a new set of cupboards installed as well as a larger kitchen window built. Although I do not know exactly what type of wood or other materials you would like to use, generally such a renovation would take approximately two weeks to complete. Our cupboards can be built using oak, maple, or birch. If you can let me know what type of wood you would prefer to use, we can determine a better estimate for the renovation. I will be available Monday and Tuesday evening to drop by your home and see what the job entails. Please call me at 647-2687 to determine which evening is best for you. Thank you.
选项
A、To order additional furniture.
B、To set up an appointment.
C、To ask for an estimate.
D、To ask when the renovation would begin.
答案
B
解析
从短文的内容可以看出,有客户要求说话人来装修厨房,文中说:“Please call me at 647—2687 to determine which evening is best for you”请求客户定一个时间。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4108670.html
相关试题推荐
[originaltext]Wehaven’thiredanewtechnicianyet,havewe?(A)No,youhave
[originaltext]Wehaven’thiredanewtechnicianyet,havewe?(A)No,youhave
[originaltext]Wehaven’thiredanewtechnicianyet,havewe?(A)No,youhave
[originaltext]Haveyoudecidedwhereyouwanttogotograduateschool?(A)The
[originaltext]Doesthegreentagmeantheitemisonsale?(A)Youknow,I’mno
[originaltext]Doesthegreentagmeantheitemisonsale?(A)Youknow,I’mno
[originaltext]Whatweretheirearningsduringthesecondquarter?(A)Ithinkt
[originaltext]Whatweretheirearningsduringthesecondquarter?(A)Ithinkt
[originaltext]Whatweretheirearningsduringthesecondquarter?(A)Ithinkt
[originaltext]Whatweretheirearningsduringthesecondquarter?(A)Ithinkt
随机试题
Bigdatacanbedefinedasinformationthatistoobigorcomplextobeconta
[originaltext]M:Lostproperty.CanIhelpyou?W:Oh,yes.I’vehadmybriefca
Videogameshavebecomeincreasinglypopularinbotharcadesandtheaverage
[originaltext]Agoodmarriagemeansgrowingasacouplebutalsogrowingas
Thedoctorsaidthat____________________(保持饮食均衡很重要).itisveryimportanttok
IntheUnitedStatesthefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswer
AllthepeopleworkingforSamWaltonadmire______.(他管理沃尔玛公司的方法和他对待员工的方式).thew
在建筑工程的分部工程中,将原建筑电气安装分部工中的强电和弱电部分独立出来各为一个
案例九: 一般资料:求助者,女性,19岁,职业高中毕业。 案例介绍:求助者
2个月婴儿,拒食、吐奶、嗜睡3天,查体:面色青灰,前囟紧张,脐部少许脓性分泌物
最新回复
(
0
)