首页
登录
职称英语
What type of business is being advertised? [originaltext]This week only!(95)Quee
What type of business is being advertised? [originaltext]This week only!(95)Quee
游客
2025-06-06
76
管理
问题
What type of business is being advertised?
This week only!(95)Queens Office Supplies is offering discounts on everything your office needs, including printer paper, clips, and color pens. Queens Office Supplies is the best place not only for the largest stock, but also for excellent customer service.(96)Our customers have been coming back to shop with us for more than 20 years, because of our commitment to best service.(97)To thank our customers and to celebrate our 21st anniversary, we’d like to hold a party on May 20th, this coming Sunday. Come and see our originally renovated store in the heart of downtown. The first 50 visitors will get $25 coupons which are available for the next purchase. Mark your calendar and bring your friends and family to our big celebration.
选项
A、A food market
B、A furniture store
C、A computer service center
D、An office supplies store
答案
D
解析
通过文章开头提到的Queens Office Suppliesis offering discounts on everything your officeneeds可以得知,从事的行业是office supplies,即办公用品店。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4106950.html
相关试题推荐
WhomostlikelyisSteve?[br][originaltext]Hi,Susan.ThisisStevefrom
WhomostlikelyisSteve?[br][originaltext]Hi,Susan.ThisisStevefrom
WhomostlikelyisSteve?[originaltext]Hi,Susan.ThisisStevefromtheAc
Whereistheconversationtakingplace?[br][originaltext]M:Thereseemstobe
Whereistheconversationtakingplace?[originaltext]M:Thereseemstobesome
Whataretheydiscussing?[br][originaltext]W:Seanjusttoldmethatthenew
Whataretheydiscussing?[br][originaltext]W:Seanjusttoldmethatthenew
Whatwillthemandotoday?[br][originaltext]W:Iknowthatyou’veworkedver
WhyisRickhavingaparty?[br][originaltext]W:Icompletelyforgotthattoda
Whatwillthemandothisweekend?[br][originaltext]W:Ioverheardyoumentio
随机试题
Wheredothespeakersprobablywork?[br][originaltext]M:Wearegoingtobeb
Ifyou’reoneofthosepeoplewhotendstoputonweightaroundyourmiddle,
我国银行对外国旅游者兑换外币时出具的外汇兑换证明(俗称“水单”)的有效期为(
重视儿童的感官教育,并设计了一套发展儿童感官的教学材料的幼儿教育家是( )。A
(2021年真题)关于杠杆收购中的夹层资金,以下表述正确的是()A.收益比
三角网的基线不应少于2条,依据当地条件,可设于河流的一岸或两岸,基线一端应与桥轴
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
江恩认为股票、期货市场的价格运行趋势是杂乱无章的。江恩通过对数学、几何学、宗教、
关于糖皮激素抗炎作用特点的描述,不正确的是A.稳定溶酶体膜,抑制致炎物的释放
(2019年真题)关于国民收入核算方法及其应用的说法,正确的是()。A.运用收
最新回复
(
0
)