Who most likely is the message for? [br] [originaltext](71)Hi Sara, this is Bri

游客2025-06-05  0

问题 Who most likely is the message for? [br]  
(71)Hi Sara, this is Brian. I just received a call from home. I need to go and run some errands. I don’t know how long I will be out of the office. So please reschedule my morning meetings to tomorrow morning. Also, please tell Nicholas that(72)I would like him to join me in Friday’s conference call with the New York office. I am hoping to be in the office this afternoon, but I can’t be sure until I take care of an urgent matter.(73)If there is an emergency, please have them call my mobile phone. Thank you.

选项 A、A doctor’s appointment
B、A job interview
C、An annual meeting
D、A conference call

答案 D

解析 这是询问星期五日程的问题,所以要重点听含有Friday的句子。本文的中间部分说I would likehim to join me in Friday’s conference call with theNew York office.由此可知周五有电话会议,正确答案为D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4105927.html
最新回复(0)