首页
登录
职称英语
What is the purpose of the message? [br] [originaltext]Hi, Terrance. This is Su
What is the purpose of the message? [br] [originaltext]Hi, Terrance. This is Su
游客
2025-06-05
40
管理
问题
What is the purpose of the message? [br]
Hi, Terrance. This is Sue calling from Color-Tech Photo Studio. It’s about 1:30 on Tuesday. I wanted to make sure you knew that the large photos you had us develop for your advertising material are waiting for you. We heard that this material would be shown in your presentation Wednesday, so we had also left you a message on Monday afternoon when we finished developing the photos. We don’t want you to miss your deadline. If you pick up the photos yourself, you might want to speak to Sandy, our photo editor. She can enhance the photos’ colors according to your instructions. Again, we just want to confirm that your photos are all ready.
选项
A、Postpone giving a presentation
B、Arrange a delivery of his materials
C、Consult with one of the studio’s staff
D、Change the colors of advertising material
答案
C
解析
在短信的结尾部分提出了建议,照片的编辑者可以根据要求调整照片颜色的明亮度。(She can enhance the photo’s colorsaccording to your instructions.)因此建议在取照片的时候,最好能与她见上一面。文中并没有提到发言要延期、安排递送他的材料和要改变广告资料的颜色。因此正确答案是(C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4105237.html
相关试题推荐
[img]2016m10x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0101_20160901[/img][br][originaltext](A)T
[img]2016m10x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0101_20160901[/img][br][originaltext](A)T
Whomostlikelyistheaudience?[br][originaltext]Goodmorning,all.Myname
Whomostlikelyistheaudience?[br][originaltext]Goodmorning,all.Myname
Whomostlikelyistheaudience?[originaltext]Goodmorning,all.MynameisKen
Whatismentionedabouttheshoppingmall?[originaltext]We’reproudtoannounce
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Welcome,everyone.Asyouk
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Welcome,everyone.Asyouk
WhatareHenryCountyresidentsaskedtodo?[originaltext]Thisisaspecialwea
Whatisthebroadcastmainlyabout?[br][originaltext]Intoday’sbusinessnews
随机试题
TheeffectoftheearthquakethatcausedmostofPortRoyaltosinkintotheCar
[originaltext]Jazzbeganintheearly20thcenturyasamusicofAfricanAm
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
[originaltext]Everyhumanbeing,nomatterwhatheisdoing,givesoffbody
下列关于成本法的说法中,错误的是()。A.成本法的原理,是潜在投资者为获得某
以改进教师的教和学生的学为主要目的,侧重于过程的评价为() A.终结性
患儿,6岁。2个月来胃纳不振,精神疲倦,伴有低热,遍身汗出,微恶风寒。治疗应首选
从金属利用的历史来看,先是青铜器时代,而后是铁器时代,铝的利用是近百年的事。下列
2013年初,国务院印发的《全国海洋经济发展“十二五”规划》提出,我国将进一步提
防止疟疾复发选用的药物是A、乙胺嘧啶 B、氯喹 C、奎宁 D、哌喹 E、
最新回复
(
0
)