首页
登录
职称英语
What is El Bahri Palace well known for? [br] [originaltext]Attention everyone.
What is El Bahri Palace well known for? [br] [originaltext]Attention everyone.
游客
2025-06-04
27
管理
问题
What is El Bahri Palace well known for? [br]
Attention everyone. We are now in front of the El Bahri Palace. As you all know, this residence is famous for both its history and fascinating architecture. The enormous palace was built more than 800 years ago and was the vacation home of the royal family. As you can see, the main building is still in wonderful condition. As we exit the coach and begin our tour, l just want to remind everyone to stay with the group. The palace complex is very large, so it is quite easy to get lost. We will now visit an exhibit hall where you can view numerous artifacts discovered by archaeologists on this site, and then tour the main building.
选项
A、A local museum
B、A main building
C、A souvenir shop
D、A display area
答案
D
解析
本题是询问听者接下来最有可能参观的场所,一定要注意听原文的结尾部分。由“We will now visit an exhibit hall…”,即现在要开始参观展览馆,可知正确答案是(D)A display area。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4103728.html
相关试题推荐
Whatisthebroadcastmainlyabout?[originaltext]Helloeveryone,thisisAlanW
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]HelloMs.Bailey.Thisi
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]HelloMs.Bailey.Thisi
Whatisthepurposeofthemessage?[br][originaltext]HiMs.Arden,thisisGa
WhatisElBahriPalacewellknownfor?[br][originaltext]Attentioneveryone.
Whyisthewomancalling?[originaltext]W:Hello,I’mcallingforMr.CasperRos
Whathappenedlastquarter?[br][originaltext]W:Haveyouseenthesalesfigur
Whathappenedlastquarter?[originaltext]W:Haveyouseenthesalesfiguresfro
Whattypeofbusinessdothespeakersmostlikelyworkfor?[originaltext]W:Ik
Whatdoesthewomanaskthemanabout?[br][originaltext]W:Hasourorderofk
随机试题
[originaltext]U.S.congressmanandformerentertainerSonnyBonohasdiedin
Anygoodmysterymusteventuallyuncoveravillain,andinarecentdocumen
益寿延年prolonglife;enjoylongevity;extendone’syears
对于在用桥梁承载能力评定,应从结构或构件的强度、()等几个方面进行检算。A:刚
中国证监会自受理期货公司资产管理业务试点资格申请之日起()个月内,作出批准或者
D解析观察题干图形的前两行或前两列,会发现题干图形中每行或每列都有两幅图相离、相切、相交。所以问号处的图形应该是两幅图相切,且都是一黑一白,D答案符合题意。
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
以下符合外汇掉期定义的是()。A.在不同日期的两笔外汇交易,交易的货币相同,数
李某因多次向张某催讨欠款被张某纠集多人打伤,全身多处骨折,经鉴定构成轻伤。对于张
确定夯管锤的锤击力主要根据有( )A.管径 B.钢管力学性能 C.安全储备
最新回复
(
0
)