首页
登录
职称英语
What is the advertisement mainly about? [br] [originaltext]Take advantage of th
What is the advertisement mainly about? [br] [originaltext]Take advantage of th
游客
2025-06-04
34
管理
问题
What is the advertisement mainly about? [br]
Take advantage of this opportunity to own the latest model of your favorite cell phone brand at Burke and Young’s. To celebrate our fifth anniversary, we are giving a 20 percent discount on selected cell phones and other electronic devices ail day Monday. Plus, 10 lucky customers will receive Burke and Young’s special gift packages. Burke and Young’s is on the ground floor of Emerald Mall. We are open daily from 10 A.M. to 9 P.M. So, what are you waiting for? Visit our shop now!
选项
A、For a year
B、For five years
C、For nine years
D、For twenty years
答案
B
解析
题目是询问Burke and Young’s公司的营业年限,因此应仔细听与题目的中心语Burke and Young’s been in operation相关的内容。广告中提到“To celebrate our(Burke and Young’s)fifth anniversary…”,即庆祝五周年纪念日。由此可以判断Burke and Young’s公司已经营业五周年了。因此正确答案是(B)For five years。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4103630.html
相关试题推荐
[img]2016m10x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0501_20160901[/img][br][originaltext](A)H
[img]2016m10x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0501_20160901[/img][br][originaltext](A)H
[img]2016m10x/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0501_20160901[/img][br][originaltext](A)H
Whatisbeingcelebrated?[br][originaltext]Hello,I’mHelenSpiegel,reportin
Whatiscausingthedelay?[br][originaltext]AttentioncustomersofOrchidAir
Whatiscausingthedelay?[originaltext]AttentioncustomersofOrchidAirfligh
Whatshouldbeplacednexttothewindow?[br][originaltext]Sincethere’salo
Whatshouldbeplacednexttothewindow?[originaltext]Sincethere’salotmore
Whendidthepromotionbegin?[br][originaltext]I’mhappytoreportwekicked
Whatismentionedaboutoil?[br][originaltext]Whenwasthelasttimeyouhad
随机试题
[originaltext]W:(17)Whichsocialproblemdoyouthinkthegovernmentneedstoc
Thekeytoanysuccessfulgaragesale(家庭旧物出售)istogetthewordout.Thebest
[originaltext]Sothecounselingservicesweofferdealwithanyproblemsari
[originaltext] Eachyear,morethantwomillionweddingstakeplaceintheUni
一个职业经理人只要具备好的学历背景或工作背景,那么他一定能在工作上做出一番成就,
哪一项不是维生素B缺乏的原因A.摄入量不足 B.先天储存不足 C.吸收和运输
()是着眼于受教育者及社会长远发展的要求,以面向全体学生、全面提高学生的基本
下列关于城市通信工程规划内容的表述,哪项是错误的?()A.邮政通信枢纽应在客运
福勒和布朗根据教师的需要和不同时期所关注的焦点问题,把教师从一名新手成长为一名称
下列感染选择四环素类为首选药物的是()A.铜绿假单胞菌 B.斑疹伤寒
最新回复
(
0
)