首页
登录
职称英语
What is the message mainly about? [br] [originaltext]You have reached Maple Lau
What is the message mainly about? [br] [originaltext]You have reached Maple Lau
游客
2025-06-04
13
管理
问题
What is the message mainly about? [br]
You have reached Maple Laundry. Our shop will be closed until next Monday because of construction work. However, we are happy to inform our clients that Maple Laundry is expanding its operations. Starting on January 9, we will be providing our services to hospitals and commercial establishments for the first time. We also offer pickup and delivery at affordable rates. Maple Laundry’s normal hours are Monday through Saturday from 8 A.M. to 7 P.M. For further details, you may visit us online at www. maplelaundry.com.
选项
A、Visit a Web site
B、Make a phone call
C、Go to a branch
D、Talk to the owner
答案
A
解析
题目是在询问听者们如何获得更多的信息,应仔细听与题目的中心语details相关的内容。留言中提到“For further details,you may visit us online at www.maplelaundry.com.”,即如果想要获得更多的信息,可以访问洗衣店的网站。因此正确答案是(A)Visit a Web site.。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4103437.html
相关试题推荐
Whatisthespeakermainlydiscussing?[originaltext]I’mafraidthere’snowayw
WhoisBarbaraRivers?[br][originaltext]Hello,thisisBarbaraRivers,ViceP
WhoisBarbaraRivers?[originaltext]Hello,thisisBarbaraRivers,VicePreside
Byabouthowmuchwillmonthlypricesrise?[br][originaltext]CharlestonLight
Whatdoesthemanwanttodo?[br][originaltext]MAIwanttoburntheselectur
Whatdoesthemanwanttodo?[originaltext]MAIwanttoburntheselecturesont
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]MAHaveyougivenm
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]MAHaveyougivenm
[originaltext]CouldIgetthissuitinblueinsteadofblack?(A)Actually,tha
[originaltext]CouldIgetthissuitinblueinsteadofblack?(A)Actually,tha
随机试题
Intheolddays,whenschoolswantedtocommunicatewithparents,theysent
伦敦金属交易所的成立源于英国商人回避()的价格变动风险的需要。A、铜B、铝C、铅D、锡A,D伦敦金属交易所(LME)最早主要从事铜和锡的期货交易
Mankind’sfascinationwithgoldisasoldascivilizationitself.Theancien
[audioFiles]audio_eufm_j14_001(20082)[/audioFiles]A、Helikestogooutoftown.
原子吸收分光光度计的光源是( )。A.钨丝灯 B.空心阴极灯 C.
甲开发商从政府土地管理部门拍卖取得一块商品房的建设用地使用权,后将该建设用地使用
关于股权投资基金法律尽职调查,以下表述正确的是()。A.法律尽职调查机构需
(2019年真题)某基金销售机构仅在基金投资人首次开户时对其风险承受能力评价一次
下列关于奥美拉唑的叙述,哪项是错误的()A.用于治疗十二指肠溃疡、胃溃疡
某调查小组对部分生物进行了归类,他们把胡狼、棕熊和狮子归为一类,把丹顶鹤、蝙蝠、
最新回复
(
0
)