首页
登录
职称英语
When is the weather report probably being given? [br] [originaltext] Good morni
When is the weather report probably being given? [br] [originaltext] Good morni
游客
2025-06-03
26
管理
问题
When is the weather report probably being given? [br]
Good morning. This is Anthony Taylor with your Friday weather report. The heatwave that slowed everybody down the last four days is showing no signs of letting up this weekend. Our meteorologists suggest that today’s temperature could climb to as high as 38 degrees Celsius by the late afternoon. Right now, only an hour after sunrise, the temperature here at the airport is already 29 degrees. However, there is virtually no humidity in the air, so it feels quite comfortable out here now. Unfortunately, there is also no rain in the forecast for the next five days. This is bad news for farmers, who are having a hard time watering their crops. That’s all for today’s weather. Now, we’ll go back to the newsroom for a look at what’s happening in the world of sports.
选项
A、Windy
B、Dry
C、Rainy
D、Foggy
答案
B
解析
问明日天气的题。要以问句中提及的时间表达方式tomorrow或提到以此为依据的具体时间的部分为中心来听对话。广播的后半部分说,“Unfortunately,there is also no rain in the forecast for the next five days.”今后5天也不会下雨,接着提到,“This is bad news for farmers,who are having a hard time watering their crops.”农民们要给作物浇水会很辛苦,由此可知天气干旱。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4102839.html
相关试题推荐
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M:lheardyouinte
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]M1:Whatdoyouthi
Whatarethespeakersmainlydiscussing?[originaltext]M1:Whatdoyouthinkof
Whydoesthemanpostponetheproject?[br][originaltext]M:soIthinkwewill
WhydoesthemanwanttocontactMs.Park?[br][originaltext]M:Hello.Thisis
WhydoesthemanwanttocontactMs.Park?[originaltext]M:Hello.ThisisJoshu
Whomostlikelyisthewoman?[br][originaltext]W:Goodmorning,TylerKim.Th
Whomostlikelyisthewoman?[originaltext]W:Goodmorning,TylerKim.Thisis
Whereisthisconversationprobablytakingplace?[br][originaltext]W:Excuse
Whomostlikelyisthewoman?[br][originaltext]M:Thisapartmentisthemost
随机试题
Achildwhohasoncebeenpleasedwithatalelikes,asarule,tohaveit
Theterm"PhaticCommunion"originatesfrom______studyofthefunctionsoflan
Decidewhichofthechoicesgivenbelowwouldbestcompletethepassageifinser
[originaltext]M:Mary,wouldyouliketobemycooperationpartnernexttime?W
一12岁女孩儿,一年前月经第一次来潮,之后有时2~3个月来一次月经,有时1个月来
合同变更一般包括以下活动①变更实施②变更请求审查③变更批准④变更提出上述活动正
小儿出生时正常前囟大小是()A.0.5~0.8cm B.0.8~1.0c
由于起步晚,基础薄弱,与快速发展的保险业相比,与日益复杂的风险防范任务相比,保险
银行的外部合作机构中,公信类合作方应符合的基本条件包括()。A:有固定的营业场所
抢救过敏性休克的首选药物是A:肾上腺素 B:间羟胺 C:多巴胺 D:去甲肾
最新回复
(
0
)