首页
登录
职称英语
•Look at the statements below and at the five extracts from a text about corp
•Look at the statements below and at the five extracts from a text about corp
游客
2025-05-30
1
管理
问题
•Look at the statements below and at the five extracts from a text about corporate ownership of planes.
•Which extract (A, B, C, D or E) does each statement (1-8) refer to?
•For each statement (1-8), mark one letter (A, B, C, D or E) on your Answer Sheet.
•You will need to use some of these letters more than once.
A
Regular European business travellers view travelling on commercial airlines as inefficient and inconvenient. Mostly it is not the airlines’ fault but the infrastructure they have to work with.
Private aircraft are being bought primarily not to save money on tickets but to save time.
Scheduled flights in Europe cover only 10 per cent of the destinations available. Delays, more likely than not in European travel these days , waste precious time. The number of hours top executives with huge salaries waste has a direct impact on cost-effectiveness.
B
The gradual completion of Europe’s single market means that more and more executives are criss-crossing Europe to look for business. With European domestic air fares extremely high, a corporate jet looks more attractive for executives flying three or four times a month. Even some of Europe’s smaller companies are investigating it. However, the larger European airports operate priority regulations which govern slot allocation for take-off and create delays; airlines have first priority, chartered flights come second, air taxis third and business jets are fourth on the list. Smaller airports pose problems of access and a risk of inadequate ground handling.
C
Most businesses will not discuss their corporate aircraft or even reveal whether the already high-earning chief executive has an aircraft, for fear of shareholder reaction. There is still some stigma attached to ownership of a business jet. With new planes costing anything from $5 million upwards plus extra comforts in the interior, many companies feel they can’t justify the expense to shareholders and employees. For some European managers a private jet is seen as an unacceptable perk indicating serious problems in a company’s management.
D
The market for private aircraft fall into two sectors, the no-expense-spared rich man’s plaything-the popular image-and the serious business tool owned by corporations. Manufacturers deliver the former as what is called a "green" aircraft-a plane that is unfinished except for a green corrosive-resistant paint which covers the bare metal. Owners personalize the plane with telephones, dining areas and even cinemas. The latter sector is very different and planes are normally bought with straightforward seating.
E
Fractional ownership of aircraft has opened up the market, as the low acquisition costs and predictable monthly fees are more palatable to shareholders, and to first-time buyers. Some of the biggest names in the business jet industry have launched their own fractional ownership schemes. Several smaller companies are also getting in on the act and are trying to beat the larger companies down the runway by offering cheaper prices. Yet critics claim that fractional ownership is untested and faces the customer with a wide range of liabilities. [br] Rules concerning flights may slow down privately owned travel.
选项
答案
B
解析
本题意为:航空飞机的有关规定将减缓私人购买飞机。比照原文,在B文中提到航空各种管制条例,潜意思是会对私人购买飞机造成影响。故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4097010.html
相关试题推荐
TaskOne-Job•Forquestions13-17,matchtheextractswiththepeople,listed
TaskOne-Job•Forquestions13-17,matchtheextractswiththepeople,listed
TaskOne-Job•Forquestions13-17,matchtheextractswiththepeople,listed
TaskOne-Job•Forquestions13-17,matchtheextractswiththepeople,listed
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
TASKONE—ADVANTAGE•Forquestions13—17,matchtheextractswiththeadvantages
随机试题
TheUnitedNationsConferenceonDragAbusethattookplaceearlierthisyea
中国近代史是一部各种政治力量相互博弈的历史。下列历史事件出现的先后顺序依次是(
【教学过程】 环节一:导入新课 教师播放东南亚国家联盟盟歌《东盟方式》,提问:你听过这首歌曲吗?学生表示疑惑,教师介绍:这首歌曲是东南亚国家联盟的盟歌《
对于术后尿潴留患者,首先应采取的处理措施为A.在严格无菌操作下,进行导尿 B.
在膨胀土地区的公路挖方边坡设计应遵循的原则是()。A.尽量避免高边坡,一般应
根据企业破产法律制度的规定,下列表述中,正确的有()。A.债务人一旦被宣告
(2014年真题)《常用化学危险品贮存通则(GB15603-1995)对危险化学
(2013年真题)关于重要建筑屋面防水等级和设防要求的说法,正确的有()。A
下列关于用人单位经济性裁员的说法错误的是( )。A.企业破产重整需要裁减人员2
生产工艺过程中产生的有害因素不包括A.化学因素 B.物理因素 C.生物因素
最新回复
(
0
)