首页
登录
职称英语
Read this text about New York Stock Exchange. Choose the best sentence f
Read this text about New York Stock Exchange. Choose the best sentence f
游客
2025-05-27
9
管理
问题
Read this text about New York Stock Exchange.
Choose the best sentence from the opposite page to fill each of the gaps.
For each gap(9-14), mark one letter(A--H)on your answer sheet.
Do not use any letter more than once.
There is an example at the beginning(0).
New York Stock Exchange
The New York Stock Exchange(NYSE)is the largest stock market in the world and also the oldest financial market in the United States where billions of dollars worth of stock change hands each day.
The exchange evolved from a meeting where 24 brokers and merchants signed the historic "Buttonwood Agreement" to trade a handful of securities on what is now Wall Street in New York City in 1792.(0).G...The present name was adopted in 1863. Today, 2,800 companies trade their shares on the NYSE. These companies are all publicly traded.【P1】______
The NYSE is owned by its members. A membership is traditionally called a seat. Membership, limited to 1,366 since 1953, is obtained by purchasing(since 1868)a seat from an existing member.
Unlike some of the newer exchanges, the NYSE still uses a large trading floor in order to conduct its transactions.【P2】______ This is called the open outcry system and it usually produces fair market pricing.
Only the highest quality companies can choose to list their securities on the NYSE. To be considered for an NYSE listing, companies must meet strict financial and regulatory criteria.【P3】______ And once they do, the NYSE plays a unique role in providing deep and liquid markets for the trading of those securities, benefiting all investors, large and small. Listed companies pay both initial listing fees and annual fees.
When companies first list on the NYSE, the company’s top officials are often invited to ring the Opening Bell on the NYSE Trading Floor.【P4】______
In addition to having the highest overall listing standards of any securities marketplace in the world, the NYSE is among the world’s most well-recognised brand names.【P5】______
In the more than two centuries that have followed, the NYSE has continued to adapt and evolve into the world’s largest global equities marketplace.【P6】______Its mission is to add value to the capital-raising and asset-management process by providing the highest-quality and most cost-effective marketplace for the trading of financial instruments, to promote confidence in and understanding of that process, and to serve as a forum for discussion of relevant national and international policy issues.
Example:
A Issuers that list with the NYSE benefit from association with this brand name while gaining access to the world’s largest, most liquid market for the trading of their securities.
B Even meeting these requirements is not a guarantee that the NYSE will list the company.
C That means any investor can buy their stock.
D Many new exchanges have stopped using the trading floor to conduct their transactions.
E It is here that the representatives of buyers and sellers, professionals known as brokers, meet and shout out prices at one another in order to strike a deal.
F The NYSE has remained unwavering in its commitment to customers and to building a truly global marketplace with great breadth of product and geographic reach.
G It was formally constituted as the New York Stock and Exchange Board in 1817.
H Ringing the Bell, which signals the start and close of the trading day, is part of the NYSE’s rich heritage and signifies the opportunities the financial markets provide. [br] 【P1】
选项
答案
C
解析
浏览前文,可知本文第一段对纽约股票交易所进行了概要介绍。本文第二段讲述纽约股票交易所的历史与今天。所缺句子是本段的最后一句话,其前两句话提到“如今,2800家公司的股票在纽约股票交易所上市交易。所有这些公司都是公开交易。”那么,最后一句话,也就是所缺句子,应该是对上述内容的总结。纵览各选项,只有C项:也就是说任何投资人都可以购买他们的股票,可承接前两句关于在纽约股票交易所进行交易的公司情况,三句话合起来表述了纽约股票交易所如今的规模,故应选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4092352.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutmergersandacquisitions.Choosethecorrectwordo
Readthearticlebelowaboutmergersandacquisitions.Choosethecorrectwordo
Readthearticlebelowaboutmergersandacquisitions.Choosethecorrectwordo
Readthearticlebelowaboutmergersandacquisitions.Choosethecorrectwordo
ReadthistextaboutNewYorkStockExchange.Choosethebestsentencef
ReadthistextaboutNewYorkStockExchange.Choosethebestsentencef
ReadthistextaboutNewYorkStockExchange.Choosethebestsentencef
ReadthistextaboutNewYorkStockExchange.Choosethebestsentencef
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.Choosethecorrectword
Readthearticlebelowaboutcorporateculture.Choosethecorrectword
随机试题
ThecityfinallywonapprovalforalimitedspeedcameraprograminJuneaft
闭经溢乳综合征的叙述错误的是( )A.可用溴隐亭治疗 B.服用氯丙嗪、甾体类
A.空腹血糖 B.尿糖 C.糖基化血红蛋白 D.葡萄糖耐量试验 E.胰岛
以下关于按单一项目收益分配的说法,正确的是( )。 Ⅰ.按单一项目分配收益,
政府质量监督机构的监督人员应当占监督机构总人数的()以上。A、50% B、
油浸式变压器熄灯巡视应检查的内容有()引线、接头、套管末屏无放电、发红迹象$;
2010-108.腹痛中虚脏寒证的治法是 A.温中燥湿,散寒理气B.
投资者卖出执行价格为800美分/蒲式耳的玉米期货看涨期权,期权费为50美分/蒲式
下列资产负债表项目中,根据总账科目余额填列的有()。A.货币资金 B.固定
关于原核生物DNA-pol的叙述中错误的是A.DNA-polⅢ是复制延长中真正起
最新回复
(
0
)