首页
登录
职称英语
Read this text about customer co-production. Choose the best sentence fo
Read this text about customer co-production. Choose the best sentence fo
游客
2025-05-27
32
管理
问题
Read this text about customer co-production.
Choose the best sentence form the opposite page to fill each of the gaps.
For each gap(9-14), mark one letter(A-H)on your answer sheet.
Do not use any letter more than once.
There is an example at the beginning(0).
Customer Co-Production
When we began the very first research for The Social Media Bible we asked 1,000 people to participate. The first discovery was that they didn’t want just another business book.(0). C ... It’s a formula. I’ve written five of them.
What they said was, "First, we want a business book that shows the tactics of social media. ’ What are blogs? What’s a podcast? What’s a Vlog? What’s all this stuff about micro-blogging and Twitter? Second, they wanted a guide. They told me, give us all the companies that actually offer all of these services; who they are, how they started 【P1】______They said that "Now that I know the tactics and the tools, how do we apply them to their businesses? How do we develop a strategy?"
John Wiley & Sons is the publisher of The Social Media Bible. They began publishing when Thomas Jefferson was our President of the United States【P2】______ During all of that time they have never published three books in one or have they published a book this large.【P3】______ It also has been listed in the Top 100 Best Selling Books in America since it’s come out.
Why, because, I asked my customers what they wanted. I go them involved and engaged. I can write a book anyway at all. My theory was just tell me what you want and if I give you what you want, and if I do that you’re going to buy it.【P4】______Social media allows you to create a forum, an environment where you can bring the customers in as collaborators. Include your customers, and industry leaders as collaborators.【P5】______
These include the biggest companies, the biggest individuals, and the elite of all walks. Every one of them is people that are selling, using, and promoting social media.
I simply went to them and asked them to participate in a book.【P6】______Get your customers involved in this way. They are willing to do it; they are happy to do it. More than 300 people out of the 1,000 asked to participate as reviewers and collaborators. Ask your customers to participate in your brand, get them engaged, and ask them to be collaborators in your offering.
Example:
A Every one of these experts participated in three, four, five pages and even the editing of every chapter of the book.
B Isn’t that what marketing is supposed to accomplish?
C A typical business book is 250 pages, 60,000 words, 20 chapters, 3,000 words per chapter.
D In the book, I reached out to the top people in the social media industry throughout the world to talk about their personal experiences with social media.
E Once you have them convinced that the book will change the way they do business for the better, they will buy it in droves.
F Last, they wanted a third business book, which was a book on strategy.
G The Social Media Bible is the largest book Wiley has ever published in 200 years, but in four days it sold out in six major metropolitan areas across the country.
H They’ve been publishing for 202 years. [br] 【P4】
选项
答案
B
解析
前一句的意思是:我的理论就是告诉我你需要什么,如果我给你所需要的东西并且按照你说的去做,你就会购买我的产品了。后一句为:社会媒体可以为你创造一个平台,在这个平台上你可以把顾客吸收进来作为合作者。可见所缺的句子起着承上“你将会购买我的产品”和启下“把顾客吸引进来作为合作者”的作用,而B项提到:这难道不就是营销要实现的目标吗?符合上下文的语境要求。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4092095.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutpricingpolicies.Choosethecorrectwordto
Readthearticlebelowaboutpricingpolicies.Choosethecorrectwordto
Readthearticlebelowaboutpricingpolicies.Choosethecorrectwordto
Readthearticlebelowaboutpricingpolicies.Choosethecorrectwordto
Readthearticlebelowaboutpricingpolicies.Choosethecorrectwordto
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
Readthearticlebelowaboutanattempttobuypartofacompany.Chooset
随机试题
ThiscalmingdownisperhapsthemainreasonwhyIkeepadiary.Itisincre
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abooksto
几百年来,昆曲在表演(staging)的通俗性上经历了种种波折。然而从未有人怀疑过它在戏剧领域享有的最高(supreme)地位。昆曲在其他形式的传统戏剧
某市一级耐火等级的高中教学楼,地上8层,层高4.1m,每层设8间教室,每间教室建
DNA和RNA分子的共同特点是()。A.基本组成单位相同 B.碱基相同 C
山梨醇在膜剂是作为()。A.脱膜剂B.填充剂C.成膜材料D.增塑剂E.湿润剂
建设项目的经济类信息不包括( )。A:施工信息收集 B:资金使用计划 C:
上消化道出血患者进行纤维胃镜检查的时间一般是A、出血后10~12小时 B、出血
A.当磁铁向下靠近金属线圈时,线圈中产生了顺时针的感应电流(俯视),两者之间表现
下列说法错误的是()。A.为避免通货膨胀,政府应通过行政手段使物价保持固定不动
最新回复
(
0
)