首页
登录
职称英语
• Look at the form below.• You will hear a man telephoning the Financial Press
• Look at the form below.• You will hear a man telephoning the Financial Press
游客
2025-05-25
42
管理
问题
• Look at the form below.
• You will hear a man telephoning the Financial Press Information Service with an order.
[*] [br]
Woman: Please state your enquiry, giving the name of the publication, the date of issue and the title or a description of the reprint you require.
Man: I need two articles from Finance Weekly, both in the February the thirteenth issue. The title of one is ’Sector Briefing’ - on the second page. And the other is ’Best Performing Companies’.
Next, I want something from Investment News, published on the twenty-first of January. It’s an article called ’Stock Market Trends’. The third publication is Money Markets, and I want a piece called ’Interest-rate Forecasts’, from the issue dated the fifth of February. Money Markets also ran a piece called ’Economic Development’. I don’t know the exact date, but it was included in an issue about the Pacific Rim countries.
And one other thing I need is the Corporate Register - the new edition should be out by now. If it is, please put it in with the rest, otherwise send it on later. Thank you.
选项
答案
CORPORATE REGISTER
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4089823.html
相关试题推荐
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamanmakingacallaboutorders.
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamaninquiringaboutanewovencleaner
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamaninquiringaboutanewovencleaner
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamaninquiringaboutanewovencleaner
•Lookatthenotesbelow.•YouwillhearanintroductiontotheFarmers’Market
•Lookatthenotesbelow.•YouwillhearanintroductiontotheFarmers’Market
•Lookatthenotesbelow.•Youwillheartwocolleaguesdiscussingtheresponsi
•Lookatthenotesbelow.•Youwillheartwocolleaguesdiscussingtheresponsi
•Lookatthenotesbelow.•Youwillhearamanbookingaservice.
•Lookatthenotesbelow.•Youwillhearamanbookingaservice.
随机试题
Howlongwillthewomanbegone?[originaltext]WMin-soo,I’llbegoingoutof
[originaltext]Thegreatadvanceinrockettheory40yearsagoshowedthatl
HowtoGetaGreatIdeaTheguestshadar
WillWeRunOutofWater?Picturea"ghostship"sinkingi
【S1】[br]【S5】J根据句子结构此处应为名词,符合的有H、J、G等。根据文意可知这里是承接上文谈路由器,所以应选J。
钠离子快速向细胞内流动发生在动作电位的()。A.除极期 B.快速复极初期
白居易《春题湖上》中有“未能抛得杭州去,一半勾留是此湖”,“此湖”指的是( )
覆水难收对于( )相当于城门失火,殃及池鱼对于( )A.垄断;边际效用 B
强调概括化经验在迁移中的作用的理论是()。 A.形式训练说B.共同要素说
下列各项中,对现金周转期理解正确的是()。A.现金周转期=存货周转期+应收账款
最新回复
(
0
)