首页
登录
职称英语
Look at the notes below.You will hear a man telephoning a colleague about a bui
Look at the notes below.You will hear a man telephoning a colleague about a bui
游客
2025-05-24
37
管理
问题
Look at the notes below.
You will hear a man telephoning a colleague about a building he has seen.
[br]
Man: Oh hello, Jan. It’s Mark Hill here, the Accommodation Officer. I’ve just got back from looking at fifteen Lemmington Road, another possible building for our training courses. This one looks very promising. It’s in excellent order, and although we might need to adapt some of the rooms, we wouldn’t need to upgrade it, unlike some of the other buildings I’ve seen. The seminar rooms are spacious and airy, and the accommodation is modern and well laid out. The overheads are cheaper than most of the other buildings I’ve looked at, probably because it’s new and well designed. Also on the plus side - it’s slightly out of town, so that means less property tax. The downside of that is that it’s further from Head Office than some of the other possibilities. The only real problem I can see is its size. It’s not a huge building, and during our peak months, it may not be sufficiently large to accommodate all our trainees.
选项
答案
UPGRADE
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4088583.html
相关试题推荐
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomantelephoningacolleagueaboutan
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomantelephoningacolleagueaboutan
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomantelephoningacolleagueaboutan
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingavoicemailmessageabouta
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingavoicemailmessageabouta
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingavoicemailmessageabouta
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingavoicemailmessageabouta
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamantelephoningacolleagueaboutabui
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamantelephoningacolleagueaboutabui
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingamessageforacolleaguea
随机试题
Thecompanywasfinancially______andalmostwenttobankruptcyduringlastyear’
WhatdoesarecentinvestigationbyUSATodayreveal?[br]WhatresponsedidUSA
IrishRiverdanceRiverdancedisplaysmodernIrishcu
______heneededmoneyforanewcar,hedecidednottoborrowitfromthebank.
A—employeeB—salesdepartmentC—payroll
将18g冰放入298K的纯水中,冰自然融化,则该过程满足的关系式是( )。
A.碱性磷酸酶 B.酸性磷酸酶 C.CEA D.POA E.以上均错误肝
市场分析中的重要内容是()A:物业位置分析B:明确业主目标C:邻里分析D:
如果当事人没有约定,则人民法院在确定合作作者署名顺序时可以参考的因素有( )。
机体内环境的稳态是指 A.细胞内液理化性质保持不变B.细胞外液理化性质保持不
最新回复
(
0
)