首页
登录
职称英语
• You are responsible for planning the magazine advertising of your company’s
• You are responsible for planning the magazine advertising of your company’s
游客
2025-05-23
34
管理
问题
• You are responsible for planning the magazine advertising of your company’s new product, which is polish for cars. You have just received the letter below from the magazine that you are going to advertise with. You have also received a memo from your Marketing Manager about the advertising campaign.
• Write a letter to Mr. Ellwood at the magazine, telling him about the changes to the advertisement booking, and asking him for any other information that you require.
• Write 128-140 words.
Dear Ms. Beddington,
Thank you for your advertisement booking, the details of which I confirm below.
Name of Company: Autocar Products
Name of Product: Supergloss
Details of Advert. 1/2—page black and white
Advert Will Appear in: June, July and August issues of the magazine
Cost of Advert, $350 per issue (3 issues=$1050)
Discount: 5 % for early booking
Total Cost: $997. 50
We trust that this is satisfactory.
Yours sincerely,
Memo
To: Cathy Beddington
From: John Humphrey
Re: New Product Advertising
The Managing Director has approved an increase of budget on this campaign, so we can go for colour advert, six issues. Could you contact the magazine and get them to change this? Please check the price and the possibility of a bigger discount. Also tell them to get the product name right—Supagloss.
Thanks
选项
答案
Dear Mr. Ellwood.
Thank you for your last letter. Here are the changes to the advertisement booking. Because the Managing Director has approved an increase of budget on this campaign. we can change the black and white advert to a colour advert. Instead of 3 issues. we now book 6 issues. What’s more. please get the name of the product right—Supagloss. Is it possible to give us a bigger discount?
I will look forward to receiving the information from you.
Yours sincerely,
Ms. Beddington
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4087021.html
相关试题推荐
—Yourcompanyiswillingtopayforyoutoattendamanagementtrainingcourse.
—Youareamanagerinalargeretailcompany.Thedirectorshaverecentlydecide
•Youarethesecretaryinacompanywhichmakesplastictableware,yourbosshas
•YouaretheSalesManagerinyourcompanywhoisgoingtocollectannualsales
•Thecompanyyouworkforisexpandingrapidlyandislookingfornewpremise
•Youareamanagerinacompanywhichmanufacturesofficefurniture.Nextmonth
•Youareresponsibleforplanningthemagazineadvertisingofyourcompany’s
•Youworkforacompanywhichproduceslaserprinters.Youarevisitinganother
•Youareanareasalesmanagerforaninternationalcompany.Youhavebeenas
•Yourcompany’sPlanningManagerhasaskedyoutogiveatalknextFridayonyou
随机试题
A、Itremindshimselfofhisjob.B、Hefeelshappyabouthisclothes.C、Hisbrain
A.contraryB.exclaimedC.extensivelyD.affectedE.priorF.dema
电气技术文字符号分为基本文字符号和辅助文字符号两类。基本文字符号主要表示电气设备
春节期间,单位要求你科室和另一科室同时负责放假期间的值班工作,你科室领导主动承担
普通高中美术课程能让学生得到在其他学科中难以收获的各种体验,主要是因为创作与(
病人侧卧位行臀大肌注射时的要求是A.上腿伸直,下腿稍弯曲 B.下腿伸直,上腿稍
员工持股的()要求对每个员工把得股份数旱作出限制A.广泛参与原则 B.有限
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
商业银行薪酬机制一般坚持的原则是()。A.薪酬机制与公司治理要求相统一 B.
下列各项中,不符合有关增值税纳税地点规定的是()。A、进口货物,应当由进口人或其
最新回复
(
0
)