首页
登录
职称英语
•Look at the statements and the company news reports below.•Which news reports
•Look at the statements and the company news reports below.•Which news reports
游客
2025-05-20
24
管理
问题
•Look at the statements and the company news reports below.
•Which news reports (A,B,C or D)does each statement 1—7 refer to?
•For each sentence 1-7, mark one letter (A, B, C, or D) on your Answer Sheet.
•You will need to use some of the letters more than once.
A
Marketing Secretary
We are seeking a brilliantly organised and mature department secretary to act as PA to the Head of Marketing and provide administrative support to three other busy department heads. The successful applicant must have strong secretarial skill and knowledge of up-to-date information technology. A good sense of humour and excellent communication skills are essential.
B
Science Marketing Assistant
This position would suit a recent science graduate with an interest in developing a career in marketing in publishing environment. Marketing experience is preferable but not essential as full training will be given. The company also has a strong internal recruitment policy.
C
Assistant Museum Manager
Reporting directly to the Manager. Your role will be to help improve visitor services. The flexible 35-hour week will regularly involve working weekends and evenings. Previous experience of working in a similar role is required. This is initially a one-year appointment but may be extended.
D
International Management Consultant
Suitable bilingual applicants will have worked in a similar position here or abroad for at least two years. Excellent communication and presentation skills are vital, as is the willingness to invest the necessary time in order to succeed in a highly competitive and challenging market. [br] The successful applicant must be prepared to work long hours for this job.
选项
答案
D
解析
“成功的求职者在这个工作中必须要为较长的工作时间做好准备。”D段最后一句提到“a highly competitive”竞争高度激烈,可知D对。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4084356.html
相关试题推荐
•Lookatthestatementsbelowandthepassage.•Whichparagraph(A,B,C
•Lookatthestatementsbelowandthepassage.•Whichparagraph(A,B,C
•Lookatthestatementsbelowandthepassage.•Whichparagraph(A,B,C
•Lookatthestatementsbelowandthepassage.•Whichparagraph(A,B,C
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonoutdooradvertisingonthe
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonoutdooradvertisingonthe
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonoutdooradvertisingonthe
•Readthearticleaboutinterviewbelow.•Choosethebestsentencetofillinea
•Readthearticleaboutinterviewbelow.•Choosethebestsentencetofillinea
•Readthearticleaboutinterviewbelow.•Choosethebestsentencetofillinea
随机试题
Readtheadvicebelowaboutproducingacompanybrochureandthequestionsonth
[originaltext]M:DoctorCole,thankyouforagreeingtothisinterviewforthe
Opponentsofbilingualeducationtellusthatthepublicisagainstbilingua
我国政治体制改革的目标是发展社会主义()。A.协商民主 B.民主法治 C.
机械台班包括可变费用和不变费用,以下不包括在机械台班费的是()。A.机上人
常用来测定DNA溶液浓度的波长是()A.260nmB.280nmC.370nm
患者女性,30岁。滴虫明道炎治疗不当反复发作,现因妊娠2个月就诊。护士的健康宣教
作为理财师的小丁首次拜访客户时的行为得体的是()。A.穿着暴露 B.化淡妆,
在银团贷款中,()是指经借款人同意,负责发起组织银团、分销银团贷款份额的银行。
关于合同示范文本的说法,错误的是()。A.格式条款是当事人为了重复使用而预先拟定
最新回复
(
0
)