首页
登录
职称英语
Read the article below about the history of Coca Cola and the questions.For eac
Read the article below about the history of Coca Cola and the questions.For eac
游客
2025-05-19
26
管理
问题
Read the article below about the history of Coca Cola and the questions.
For each question (13-18), mark one letter (A, B, C or D) on your Answer Sheet.
Nowadays, Coca-Cola’s trademark is world-famous and its products average a staggering 400 million servings per day in more than 155 countries. According to legend, it began in a three-legged kettle in the back yard of Atlanta pharmacist Dr. John Styth Permberton who carried a jug of his concoction down the street to Jacob’s Pharmacy where it was sold at the soda fountain for 5 cents a glass. Frank Robinson, Pemberton’s partner and bookkeeper thought two "C" ’s would look good in advertising and wrote "Coca-Cola" in the flowering script so famous today.
It is significant that Permberton spent almost twice as much money on advertising during the first years of operation as he made in profits, for the growth of Coke’s popularity is as much due to the advertising and marketing strategy as it is to the quality of its product. By continually monitoring changes in consumer attitudes and behaviour, the Coca-Cola Co. has become a widely recognized leader in advertising, Pemberton could not foresee the greatest future awaiting his soft drink and sold out. Asa Griggs Candler bought the business and organized the Coca-Cola Co. into a Georgia corporation. In 1893, he registered Coca-Cola as a trademark.
Under Candler’s leadership, the company began to grow quickly. In order to instigate a demand for the product, he spent heavily on advertising. Signs were put up from coast and appeared on calendars, serving trays and other merchandising items, urging people to drink Coke. Candler’s campaign paid off.
Candler was a creative talent at advertising, but showed little imagination in understanding Coke’s marketing potential. In 1899, he sold the right to bottle Coke throughout most of the United States for $ 1, which he never bothered to collect. Candler saw Coke primarily as a soda-fountain drink. But two far-sighted businessmen from Chattanooga, Tennessee, Benjamin Franklin Thomas and Joseph Brown Whitehead, understood the potential, and, for the unpaid dollar, bought a franchise that became worth millions.
Their agreement with Candler began the franchising bottling system that still remains the foundation of the Coca-Cola Co. ’s soft drink operations. Thomas and Whitehead sold the right to bottle Coke to franchisers in every part of the country in return for the bottler’s agreement to invest in the necessary resources and effort to make the franchise a success. During the following decade, 179 bottling plants went into operation.
In the early 20th century, Coke blazed the advertising trail, developing innovative concepts that became accepted practices in the field. One of the most effective was the distribution and redemption of complimentary tickets, entitling the holder to a glass of Coke free at the soda fountain of a dispenser. [br] Coke’s popularity grows steadily because of
选项
A、its high quality of the product.
B、its advertising.
C、its effective advertising and marketing strategy.
D、Both A and C
答案
D
解析
此题是对文章细节的考查。原文第二段提到可口可乐公司的成长是因为广告和市场的成功以及产品本身质量较好。选项A和C兼而有之。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4083295.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowabouttheimportanceofwritingjobdescriptions.Choose
Readthearticlebelowaboutjobinterviewsandthequestions.Foreachquestion
Readthearticlebelowaboutjobinterviewsandthequestions.Foreachquestion
随机试题
Canwegeneratethenewculturalattitudesrequiredbyourtechnologicalvir
[originaltext]Hello,I’mCallumRobertsonandyou’relisteningtothemusic
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecon
图示结构用位移法计算时的基本未知量最小数目为: A.10 B.9 C.
GP孕32周,双胎妊娠,既往曾有人工流产两次,因阴道间断性出血1月就诊.印象为"
人寿保险信托是将人寿保险与信托相结合。下列不属于人寿保险信托主要功能的是()。A
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
属于血管紧张素Ⅱ受体AT1亚型拮抗药的是A:贝那普利 B:米诺地尔 C:酮色
下列哪个部门负责承担建立的健全安全管理制度。检查、维护实验设施,设备,控制实验室
最新回复
(
0
)