首页
登录
职称英语
Read the article below about video games move online and the questions on the op
Read the article below about video games move online and the questions on the op
游客
2025-05-18
43
管理
问题
Read the article below about video games move online and the questions on the opposite page.
For each question(13-18), mark one letter(A, B, C or D)on your Answer Sheet.
Video Games Move Online
In the eyes of media executives, the Internet is a malevolent vacuum-cleaner, sucking in one business after another. Music, software and videos are all increasingly obtained online — often free of charge. Now it is the turn of video games. A combination of new technology and compelling economics means that many, if not most, of them will be played online soon.
Online gaming is not new. Since the early days of the Internet, netizens have indulged in "massively multiplayer role-playing online games" , a genre that, now completes with fancy graphics, is still very popular, particularly in Asia. Some console games can be played online.
There are several reasons to think, however, that video games have begun the transition from an industry primarily based on consoles and shrink-wrapped software to one in which online services dominate. Conventional gaming has not proved as resistant to the recession as many had expected.
Meanwhile alternatives are emerging quickly. Many personal computers are powerful enough to run fast-moving, graphics-heavy games just as well as consoles. As a result, firms are offering online games that can be played either through "client" software, which users download, or via a web browser.
These trends are dwarfed, however, by the explosion of "social" games, which have become all the rage on social networks such as Facebook. These are more about interaction than action: players either join their friends for an online game of poker or Scrabble, or to create and show off virtual pets, farms and mob families.
As gaming moves online, the economics of the industry are changing. Conventional games take years to develop and cost millions to market, and rely on big sales in their first few weeks of release to recoup the investment, making the launch of a new game a gamble akin to a Hollywood studio’s decision to produce a big-budget film. As a result, like Hollywood, big gamemakers focus on successful franchises with fancy effects and plenty of action — and have moved online only hesitantly.
Online games, in particular the social kind, are hard for firms steeped in this model to make, argues Kristian Segerstrale, the boss of Playfish, the number two in social gaming. Developing a new game takes only a few months and costs a few hundred thousand dollars. It can still be improved after its launch. Virtual distribution is far cheaper, and marketing tends to be too, since games often spread "virally" among friends on social networks.
The most important change will be in the way publishers earn money. Although some are charging subscription fees to players of online games or selling advertising, many of them make most of their money by managing an online economy, complete with virtual goods and a digital currency. Playing is free, but users can get ahead by buying extra bits and bobs. [br] The main reason why the video game will be played online is that
选项
A、the unition of new technology and current economics.
B、the increase of the users.
C、the change on living styles.
D、the need of video game itself.
答案
A
解析
文中的第一段的最后一句,“A combinationof new technology and compelling economics means that many,if not most,of them will beplayed online soon”,意为:“新科技和不可阻挡的经济形势结合在一起意味着许多的游戏,如果不是绝大部分的话,都将通过互联网来玩。”所以选项A,新技术和当前经济的结合,与题目相符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4082103.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboute-mailphoneandthequestionsontheoppositepage
Readthearticlebelowaboute-mailphoneandthequestionsontheoppositepage
Readthearticlebelowaboute-mailphoneandthequestionsontheoppositepage
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.Choosethebestword
随机试题
In1784,fiveyearsbeforehebecamepresidentoftheUnitedStates,George
Changesinthewaypeoplelivebringaboutchangesinthejobsthattheydo.Mor
TheAmericanideaofcustomerserviceistomakeeachcustomerthecenterof
It’sTimetoPayAttentiontoSleep,theNewHealthFrontier[A]Y
北京的一大特色就是有无数的“胡同”(Hutong)。平民百姓在那儿生活,给古都北京带来了无穷魅力。北京的胡同不仅仅是平民百姓的生活环境,而且还是一门建筑艺
关于资源税的处理中,下列说法正确的是( )。A.以自采原矿加工为非应税产品,视同
女,60岁,颈部肿块4月,生长快,无疼痛,查体发现甲状腺右叶直径3Cm的肿块,质
下列各项中,不属于“佐药”功用范畴的是A.配合君、臣药加强治疗作用 B.消除
请分析专家教师与新教师在提问策略与反馈策略上存在的不同。
房地产投资项目比选,对投资者能起到的帮助有()。A、有利于投资者把握最佳的投资机
最新回复
(
0
)