首页
登录
职称英语
Look at the statements below and the text about the marketing principle on t
Look at the statements below and the text about the marketing principle on t
游客
2025-05-18
22
管理
问题
Look at the statements below and the text about the marketing principle on the opposite page.
Which section(A, B, C or D)does each statement(1-7)refer to?
For each statement(1-7), mark one letter(A, B, C or D)on your Answer Sheet.
You will need to use some of these letters more than once.
Example:
0 The purchase of customers is not to achieve the ownership of the product.
Marketing Principle
A Brilliant marketers try to keep open and flexible, yet there is one unchanging maxim which they share:customers buy products to acquire benefits. Those few words hold the secret of many an innovative organisation’ s success. It is a principle which can be applied to almost any product/market decision. The principle itself is almost deceptively simple,which is why some marketers pass it by. The successful marketing organisation will pay more than lip service to its meaning, because it represents the most basic yet most important principle of marketing.
B Customers do not buy a product for the product itself. Customers buy clean floors,not floor polish. They buy security,not insurance policies,high performance engines(or status),not Ferraris:better lubrication, not industrial cutting oil. An innovative tool manufacturer realised,through the course of its relationship with its customers,that a major problem on the production floor was the time lost in changing abrasive discs. With this in mind, the manufacturer has in the past few months been exerting himself to get the problem solved with the help of a group of technicians.
C The company invested a lot of time and money in seeking a solution, and invented a highly specialised system of binding grit to disc. The result was a new disc which had a longer life and could be removed and replaced faster than the old type. This gave the organisation’s customers the benefit of more efficient production time and better value for money. The benefit in the example served a dual purpose: it gave the customer the advantage of time-saving and cost-effectiveness, and at the same time solved a traditional problem of changing discs. The ’ problem’ in this case was a customer need which had to be satisfied.
D The concept of customer benefits shows the importance of an organisation being orientated towards the customer,or market,rather than the product. An organisation, for example, manufacturing adding machines in a marketing environment which is moving towards calculators will soon find itself and its product obsolete. It must consider what the benefits of its product are—in this case computing sums accurately and quickly—and make sure that it is providing that benefit better than any other organisation. If a more cost-effective method of computing comes along, the customer will naturally be attracted to that product which incorporates those developments and can therefore provide increased benefits. [br] The customers of the tool manufacturer were found working with discs in low efficiency.
选项
答案
B
解析
题干意为:人们发现,这个工具制造商的顾客在用磨盘时的工作效率低下。B段指出…that a major problem on the production floor was the time lost in changing abrasivediscs.即:顾客在使用这种工具进行生产时由于不停更换磨盘而浪费了很多时间。文中的“time lost”与题干中的“in low efficiency”对应。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4081020.html
相关试题推荐
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
LookatthestatementsbelowandthearticleaboutPlumperontheoppositepage.
LookatthestatementsbelowandthearticleaboutPlumperontheoppositepage.
LookatthestatementsbelowandthearticleaboutPlumperontheoppositepage.
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
随机试题
Fewcreaturesonearthareascuteastheblackliontamarin,andfewhavea
SummaryListentothepassage.Forquestions26~30,completethenotesusing
______today,hewouldgettherebySaturday.A、WouldheleaveB、WasheleavingC
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.Asp
[originaltext]Collegebrochuresoftendepictfresh-faced,newly-mintedhigh
【S1】[br]【S3】C所填词作felt的表语,表示Ms.Mitchell对她儿子的态度。段首的Though提示此处描写的Ms.Mitchell的心情和上
口腔黏膜上皮粒层明显,角质层有剥脱,并见角质栓塞,应考虑的诊断是( )。A.口
2021年3月甲建筑公司承包外市一家制药厂厂房改造工程,当月竣工结算,取得含税工
(2017年真题)丁公司是一家处于初创阶段的电子产品生产企业,相关资料如下:
某企业当年实际销售费用为10000万元,占销售额的20%,企业预计下年销售额增加
最新回复
(
0
)