首页
登录
职称英语
Read the article below about ways of advertising on the opposite page. F
Read the article below about ways of advertising on the opposite page. F
游客
2025-05-17
20
管理
问题
Read the article below about ways of advertising on the opposite page.
For each question(13-18), mark one letter(A, B, C or D)on your Answer Sheet.
How Companies Advertise
Advertising informs consumers about the existence and benefits of products and services, and attempts to persuade them to buy them. The best form of advertising is probably word-of-mouth advertising, which occurs when people tell their friends about the benefits of products or services that they have purchased. Yet virtually no providers of goods or services rely on this alone, but use paid advertising instead. Indeed, many organisations also use institutional or prestige advertising, which is designed to build up their reputation rather than to sell particular products.
Although large companies could easily set up their own advertising departments, write their own advertisements, and buy media space themselves, they tend to use the services of large advertising agencies. These are likely to have more resources, and more knowledge about all aspects of advertising and advertising media than a single company. The most talented advertising people generally prefer to work for agencies rather than individual companies as this gives them the chance to work on a variety of advertising accounts(contracts to advertise products or services). It is also easier for a dissatisfied company to give its account to another agency than it would be to fire its own advertising staff.
The client company generally gives the advertising agency an agreed budget: a statement of the objectives of the advertising campaign, known as a brief: and an overall advertising strategy concerning the message to be communicated to the target customers. The agency creates advertisements, and develops a media plan specifying which media-newspapers, magazines, radio, television, cinema, poster, mail, etc.—will be used and in which proportions. Agencies often produce alternative ads or commercials that are pre-tested in newspapers, television stations, etc. in different parts of a country before a final choice is made prior to a national campaign.
The agency’s media planners have to decide what percentage of the target market they want to reach and the number of times they are likely to see them. Advertising people talk about frequency or ’ OTS’(opportunities to see)and the threshold effect—the point at which advertising becomes effective. The choice of advertising media is generally strongly influenced by the comparative cost of reaching 1000 members of the target audience, the cost per thousand. The timing of advertising campaigns depends on factors such as purchasing frequency and buyer turnover.
How much to spend on advertising is always problematic. Some companies use the comparative-parity method—they simply match their competitors’ spending, thereby avoiding advertising wars. Others set their ad budget at a certain percentage of current sales revenue. But both these methods disregard the fact that increased ad spending or counter-cyclical advertising can increase current sales. On the other hand, excessive advertising is counter-productive because after too many exposures people tend to stop noticing ads, or begin to find them irritating. And once the most promising prospective customers have been reached, there are diminishing returns. [br] According to the last paragraph, what does "diminishing returns" in the last line mean?
选项
A、The reduced number of existing customers
B、A smaller amount of advertising cost
C、An ever-smaller increase in sales in relation to increased advertising spending
D、A drop in the choices of advertising media used
答案
C
解析
题目意为:“根据最后一段内容判断,最后一行的diminishing returns为何意?”文中最后一段在说明广告费用增加会带来销售额的提升的同时指出过分广告会带来的弊端:过多的广告会使顾客厌烦不再注意广告而导致销量下降的反效果。根据本段内容可推断本段最后一句,once the most promising prospective customers have been reached,there are diminishing returns中的diminishing returns意为:“收益减缩”,含意与选项C“相对于增加的广告费用而言,销售额的增幅减小”相吻合。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4080901.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowabouthumanresourceassessment.Inmostofthel
Readthearticlebelowaboutwaysofadvertisingontheoppositepage.F
Readthearticlebelowaboutwaysofadvertisingontheoppositepage.F
Readthearticlebelowaboutprojectmanagement.Choosethebestsentenc
Readthearticlebelowaboutprojectmanagement.Choosethebestsentenc
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
随机试题
美国的传统节日,有不少是我这个东方人从未经历过,甚至闻所未闻的。刚到美国,我去一所成人学校读英语。一脚腾进教室,就见一位碧眼女郎飞步迎来,献上一张
Ifyouareastudentwithbadcreditoralowcreditscore,nothavingacre
传统的中国绘画是一门独特的美术(fineart),无论是风格还是技巧都与世界其他艺术门类迥然不同。中国人绘画采用毛笔(brush)蘸墨汁或颜料,灵巧地
A. B. C. D.
以下金融产品发行必须进行信用评级的有()。 Ⅰ.定向发行的证券公司债券 Ⅱ.
患者,男性,18岁。确诊金黄色葡萄球菌引起的急性骨髓炎。最佳选药应是A.庆大霉素
对于估价人员收集的交易实例,只要是估价对象的相似房地产就可以作为可比实例。( )
长期以来,传统媒体一直身兼信息中介者和议题主导者的双重角色。作为信息传播的终端,
为了提高服务质量,在竞争中留住顾客,联邦快递公司非常重视利用现代信息技术。他们为
李某的住房在地震中灭失,在他重新购买住房时,税务机关可酌情准予减征或者免征契税。
最新回复
(
0
)