首页
登录
职称英语
Read the article below about ways of advertising on the opposite page. F
Read the article below about ways of advertising on the opposite page. F
游客
2025-05-17
23
管理
问题
Read the article below about ways of advertising on the opposite page.
For each question(13-18), mark one letter(A, B, C or D)on your Answer Sheet.
How Companies Advertise
Advertising informs consumers about the existence and benefits of products and services, and attempts to persuade them to buy them. The best form of advertising is probably word-of-mouth advertising, which occurs when people tell their friends about the benefits of products or services that they have purchased. Yet virtually no providers of goods or services rely on this alone, but use paid advertising instead. Indeed, many organisations also use institutional or prestige advertising, which is designed to build up their reputation rather than to sell particular products.
Although large companies could easily set up their own advertising departments, write their own advertisements, and buy media space themselves, they tend to use the services of large advertising agencies. These are likely to have more resources, and more knowledge about all aspects of advertising and advertising media than a single company. The most talented advertising people generally prefer to work for agencies rather than individual companies as this gives them the chance to work on a variety of advertising accounts(contracts to advertise products or services). It is also easier for a dissatisfied company to give its account to another agency than it would be to fire its own advertising staff.
The client company generally gives the advertising agency an agreed budget: a statement of the objectives of the advertising campaign, known as a brief: and an overall advertising strategy concerning the message to be communicated to the target customers. The agency creates advertisements, and develops a media plan specifying which media-newspapers, magazines, radio, television, cinema, poster, mail, etc.—will be used and in which proportions. Agencies often produce alternative ads or commercials that are pre-tested in newspapers, television stations, etc. in different parts of a country before a final choice is made prior to a national campaign.
The agency’s media planners have to decide what percentage of the target market they want to reach and the number of times they are likely to see them. Advertising people talk about frequency or ’ OTS’(opportunities to see)and the threshold effect—the point at which advertising becomes effective. The choice of advertising media is generally strongly influenced by the comparative cost of reaching 1000 members of the target audience, the cost per thousand. The timing of advertising campaigns depends on factors such as purchasing frequency and buyer turnover.
How much to spend on advertising is always problematic. Some companies use the comparative-parity method—they simply match their competitors’ spending, thereby avoiding advertising wars. Others set their ad budget at a certain percentage of current sales revenue. But both these methods disregard the fact that increased ad spending or counter-cyclical advertising can increase current sales. On the other hand, excessive advertising is counter-productive because after too many exposures people tend to stop noticing ads, or begin to find them irritating. And once the most promising prospective customers have been reached, there are diminishing returns. [br] Why does advertising become ineffective after a certain point?
选项
A、Because some companies choose to spend the same amount on advertising as their competitors
B、Because companies advertise during periods or seasons when sales are normally relatively poor
C、Because companies set an unnecessarily higher ad budget based on their current sales revenue
D、Because customers become indifferent to the advertising when being exposed to it too frequently
答案
D
解析
题目意为:“广告为何在一定时间后变得无效了?”文中的信息关键句为第五段中的“…excessive advertising is counter-productive because after too many exposures people tend to stop noticing ads,or begin to find them irritating.”即:过多的广告反倒不利,因为人们多次见到此广告后往往不再理会,或者开始产生反感。其中,too many exposures对应选项D中的being exposed to it too frequently:文中的stop noticing与选项D中的become indifferent相一致。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4080900.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutwaysofadvertisingontheoppositepage.F
Readthearticlebelowaboutwaysofadvertisingontheoppositepage.F
Readthearticlebelowaboutwaysofadvertisingontheoppositepage.F
Readthearticlebelowaboutprojectmanagement.Choosethebestsentenc
Readthearticlebelowaboutprojectmanagement.Choosethebestsentenc
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Lookatthestatementsbelowandthetextontheoppositepageabouttheexp
Readthearticlebelowaboutmanagingacrosscultures.Choosethebestw
随机试题
Inthispartofthetestyouaregivenadiscussiontopic.Youhave30minutest
"Thetoyindustryhasalwaysreflectedadultculture,"saysChrisByrne,an
Accordingtothenews,theplanecrashed______.[br][originaltext]ABoein
[originaltext]M:Mom,I’mnotfeelingwell.Mystomachaches.Icanhardlystandth
TheInternetisa【B1】______networkofcomputers【B2】______allovertheworld
当作用在建筑物基础上的荷载为偏心荷载且偏心距e=B/6时()。A.基底压力呈梯
男医生为未婚者检查时要求应是下列何项A、上级医生在场 B、家属在场 C、
下列()不属于无人值守变电站信息进行联合调试所需的条件。(A)调试装置(B)
一正三角形小路如右图所示,甲乙两人从A点同时出发,朝不同方向沿小路散步,已知甲的
加筋土挡土墙的高度在Ⅰ级干线上不宜大于()。A.4m B.9m C.10m
最新回复
(
0
)