首页
登录
职称英语
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a report on
Look at the notes below.Some information is missing.You will hear a report on
游客
2025-05-15
32
管理
问题
Look at the notes below.
Some information is missing.
You will hear a report on Indian economy.
For each question(16-22), fill in the missing information in the numbered space using a word, numbers or letters.
After you have listened once, replay the recording.
INDIA BOOMING ECONOMY
【B1】______emerged as a new export industry. India now has a【B2】______ industry worth an estimated【B3】______ dollars. More than a third of America’s 【B4】______companies now use Indian software houses. One of the most interesting trends is the growth of "【B5】______" IT services. Indian companies now receive【B6】______from their clients all around the world. They use that information to update the【B7】______of their clients — even though those clients may be on the other side of the world. [br] 【B6】
Reporter:
So business is booming. And the biggest news comes from the IT sector, where a major new export industry has emerged. India now has a software industry worth an estimated 8. 3 billion dollars. More than a third of America’s Fortune 500 companies now use Indian software houses. One of the most interesting, trends is the growth of " back-office" IT services. Many Indian companies now receive data from their clients all around the world. They use that information to update the database of their clients even though those clients may be on the other side of the world. Also, the Indian government is now offering tax incentives to companies developing call centre services and it looks as though the sector will continue to expand.
选项
答案
data
解析
细节题。由原文“Many Indian companiesnow receive data from their clients all around theworld.”可知答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4077661.html
相关试题推荐
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
•Lookatthenotesbelow.•Someinformationismissing.•Youwillhearapric
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearamanbargai
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
Lookatthepassagebelow.Someinformationismissing.Youwillhearawomanta
随机试题
Archaeologyasaprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoore
Theresearchersputalltheplantsinagreenhousetogrowundernormalcond
Although"namingrights"haveproliferatedinAmericanhighereducationfor
ThingstoKnowabouttheU.K.FromBuckinghamPalac
HamburgersandFrenchfriescanbegotat______thefastfoodrestaurants.[br]
Youshouldpractise(speak)______Englishmoreoften.speaking本题考查词的用法。practise后边应
[originaltext]Hello,everyone.MynameisBirkeBaehr.Icameheretodayto
从个性心理方面来看,个性特征主要包括()A.需要 B.能力 C.兴趣 D
随着电子银行的兴起,合作机构已经不是银行最重要的个人贷款营销渠道。()
A.肠黏膜静脉B.肝脏实质组织C.小肠D.肺脏E.肝胆管日本血吸虫的寄生部位是
最新回复
(
0
)