首页
登录
职称英语
• Read the following review of a book called Never Quit!The Ups and Downs of
• Read the following review of a book called Never Quit!The Ups and Downs of
游客
2025-05-14
40
管理
问题
• Read the following review of a book called Never Quit!The Ups and Downs of Running a Family Business.
• For each question 23-28.on the opposite page.choose the correct answer.
• Mark one letter(A,B,or C)on your Answer Sheet.
Never Quit!The Ups and Downs of Running a Family Business
picked up the book Never Quit!The Ups and Downs of Running a Fami|y Business thinking that I could read it between flights,hoping that in the pages of the book,I’d find some little piece of sales wisdom to restate at the upcoming sales manager’s meeting that’s where I was flying. And so I began reading in the terminal.
Even after the plane settled into its altitude,I couldn’t put Never Quif!down.I continued to read,even forgetting to make a few notes in a margin.The notes were already made.The author has bullet list after bullet list of helpful pointers.But what absorbed me most was the story of running a family business.Gray offered personal glimpses of challenges as well as successes.and then held them both up as examples of opportunity for positive growth.
This is a business book,yes. However,it is a family business book.There are the real stories of real people.But the real art of this book is the encOuragement it provides to small business owners to define core principles and when those are challenged,to use those core beliefs to find another method to achieve the desired right results.And so,when a business owner meets with something they believe is beyond their control,they will redefine success or the ways they might getthere.They will neverquit.
The focus on customer service also came at a goodtime for me;this is a huge talking point at our company,which is struggling to maintain excellent customer service at a time when sales are(thankfully)outpacing customer service rep availability,and so customer interactions are being timed and evaluated.It’s a challenge,but I found something in almost every chapter of Gray’sbook that boils customer service techniques down to something as simple as a customer-friendly greeting.It makes it seem do-able.
This book is going to be popular with family business owners everywhere.It is well-written,but more important.it is a good read.I’ve decided to buy a copy for everyone in our sales and service department,and to keep it in my briefcase to refer to again and again. [br] The reviewer finds the information about customer sewice very useful because
选项
A、his company doesn’t have enough staff to provide good customer service.
B、the sales in his company is decreasing gradually.
C、the customers’complaints are on the rise.
答案
A
解析
从倒数第二段第一句的非限定性定语从句“which is struggling to maintain excellent customer service at a time when sales are(thankfully)。utpacing customet service rep availability”可知书评人所在公司正面临的问题,即如何在销售的增长幅度超过了客户服务代表人数的增长的情况下仍能保持非常好的客户服务。选项B与原文意思相反,选项C未提及。因此选项A正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4076247.html
相关试题推荐
•ReadthefollowingpassagebelowaboutVolkswagen.•Foreachquestion23-28,c
•ReadthefollowingpassagebelowaboutVolkswagen.•Foreachquestion23-28,c
•ReadthefollowingpassagebelowaboutVolkswagen.•Foreachquestion23-28,c
•ReadthefollowingreviewofabookcalledNeverQuit!TheUpsandDownsof
•ReadthefollowingreviewofabookcalledNeverQuit!TheUpsandDownsof
•ReadthefollowingreviewofabookcalledNeverQuit!TheUpsandDownsof
•Readthefollowingpassage.•Arethesentences(16-22)“Right”or“Wron
•Readthefollowingpassage.•Arethesentences(16-22)“Right”or“Wron
•Readthefollowingpassage.•Arethesentences(16-22)“Right”or“Wron
•Readthefollowingpassagebelowaboutafurnitureretailer.•Foreachquesti
随机试题
Lookingtoimproveyourlanguageskills,butyoudon’thavethetimetogoa
Wedonotknowwhofirstsetabrokenleg,orlaunchedaseaworthyboat,orca
[originaltext]M:Ilookedattheapartmentyourecommended.Itisapit.W:Wel
MaryChurchTerrellwasbornin1863,theyearinwhichLincolnsignedtheE
在进行钢筋混凝土实心板的施工过程中,下列对混凝土骨料最大粒径的要求中正确的是(
面部表情肌支配神经为A.面神经 B.三叉神经 C.舌神经 D.舌咽神经
患者女,26岁。上周引产一男婴,身长35cm,体重1000g,各脏器均已发育,其
175、母联(分段)保护启动母线失灵可采用GOOSE网络传输。
反洗钱国际组织及许多国家都将反洗钱恐怖融资和反扩散融资纳入反洗钱工作范畴,关于恐
碾压混凝土坝施工的主要特点是()。A.采用干贫混凝土 B.大量掺加粉煤灰
最新回复
(
0
)