首页
登录
职称英语
• Read the atricle below about the need of employees. • Choose the correct
• Read the atricle below about the need of employees. • Choose the correct
游客
2025-05-14
47
管理
问题
• Read the atricle below about the need of employees.
• Choose the correct word to fill each gap frOm A.B or C on the opposite page.
• For each question 29-40,mark one letter(A,B,or C)on your Answer Sheet.
Ability to Rollover Unused Vacation Time
One of the benefits employees really want is the ability to rollover their unused vacation time. (29) you may indeed have some (30) mem-bers who abuse this benefit,the vast majority (31) use their vacation time wisely. (32) likely is it that anyone is going to save up months (33) vacation time and then use it all at once?
The reality is that your employees have earned those days,and they would like to feel assured that they have (34) in case of an emergency.A short memo (35) them of the importance of using their vacation time wisely should be a sufficient safeguard (36) vacation-time abuse.
The bottom line for all employers (37) 。that you should be constantly looking for ways to attract and retain quality staff. (38) .that means a bit of strain (39) .your bottom line in the short (40) ,the return on your investment will nevertheless be completely worth it. [br]
选项
A、Because
B、If
C、Although
答案
B
解析
本题考查关联词的使用。在填关联词时,我们可以先根据上下文确定句子之间的逻辑关系再去挑选选项。但如果很难确定的话,也可以直接把选项分别带进文中试用,然后确定正确选项。本题因待填词相邻较近,先判断句子之间的逻辑关系会有一定困难,所以我们可以直接把三个选项带进文中去试用。because用来引导原因状语从句,带进原文后,我们发现它引导的句子不能与后句构成因果关系,所以应排除。if引导条件状语从句,带进原文后,我们发现逻辑通顺,且符合条件状语从句与主句的时态配合关系应为“主将从现”(即条件状语从句的时态为一般现在时
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4076148.html
相关试题推荐
•Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.•Choosethecorrectwordtof
•Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.•Choosethecorrectwordtof
•Readthearticlebelowaboutsellingsandwiches.•Choosethecorrectwordtof
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheatriclebelowabouttheneedofemployees.•Choosethecorrect
•Readtheadvertisementaboutacompany.•Choosethebestwordtofillineach
随机试题
一只泪流满面的猴子从前,有一只猴子。他没有父母和亲人,缺乏管教。当他日益强大的时候,这
Noclear-cutdistinctioncanbedrawnbetweenprofessionalsandamateursin
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyou’veeverh
Languagelearningbeginswithlistening.Individualchildrenvarygreatlyi
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
下列关于行政赔偿的说法,不正确的是( )。A.消除影响、恢复名誉、赔礼道歉可以
细粒土中粗粒组质量少于或等于总质量()的土称粉质土或黏质土。A.5% B.10
传染性单核细胞增多症之正虚邪恋证,治法宜选用A.疏风清热,清肺利咽 B.清热泻
教师为学生梳理50年代的作家作品,下列不属于50年代的三红小说是()。A.《红
(2019年真题)根据青少年阶段的发展特点和需要,社会工作者计划首先从预防层面对
最新回复
(
0
)