首页
登录
职称英语
Why Seeing is Succeeding Lee Chung of
Why Seeing is Succeeding Lee Chung of
游客
2025-05-13
14
管理
问题
Why Seeing is Succeeding
Lee Chung of the Seattle Business Institute explains
There are some executives who get it right. They launch winning products, and have a feeling for what customers like and dislike. They do not depend on research or secondary information, and yet they know the market extremely well.
Take Steve Banks, developer of the best-selling personal finance software, Finax. He had noticed how difficult it was to use existing software products, and realised there was a gap in the market. Although 46 competing pack- ages were available when Finax was launched, it quickly succeeded in attracting the majority of customers.
Then consider the UK oil group which learnt that a new chain of hypermarket petrol stations was overtaking its own outlets. The competitor’s success was due to a higher standard of service and facilities. The oil group’s managers could have discovered this by going to observe these stations. for ten minutes. Instead the oil group contacted an agency to carry out more market research.
One of the Institute’s most striking findings is that the best business strategists see things for themselves. They do not just analyse, but get out into the field with their customers, and gain first-hand experience of their products. [br] The UK oil group changed certain policies in order to recover its market share.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
C
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4074884.html
相关试题推荐
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
WhySeeingisSucceedingLeeChungof
Theboyseemedmore______totheirpovertyafterseeinghowhisgrandparentsli
Theboyseemedmore______totheirpovertyafterseeinghowhisgrandparentsli
Whenhewasaskedaboutthemissingcamera,theboy______everseeingit.A、refu
Hardlyanything______morethanhappinessofseeingsomeoneusinghisdevicefor
随机试题
PassageTwoHecouldhaveachievedmorewithhisgenius.由题干关键词定位到第一段,“mostaccomp
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Atyournextmeeting,waitforapauseinconversationandtry
下列关于经纪人在媒体公关中应注意的具体要点说法正确的是()。A.站在媒体的角度来
隧道围岩分级一般采用两步分级的综合评判方法,其初步分级考虑的基本因素是()。A
男孩,1.5岁。已发热,咳嗽1周,近三天气促喘息加重,查体:面色苍白,烦躁,双肺
-3,-16,-27,0,125,432,()A.345 B.54
(2019年5月)()是进行培训的物质基础。A.培训预算 B.培训经费
金融债券存续期间,发行人应于每年4月30日前披露债券跟踪信用评级报告。()
基站测试包含()部分。A.基站基带部分测试 B.基站接通率测试 C.基站本
最新回复
(
0
)