首页
登录
职称英语
Not Happy with Our Service? You can make a complaint by
Not Happy with Our Service? You can make a complaint by
游客
2025-05-11
5
管理
问题
Not Happy with Our Service?
You can make a complaint by contacting Royal Mail Customer Services through our website or by speaking with one of our advisors or by writing to us.
If you choose to contact us by phone please have the details of your complaint available. For some complaints, you may be required to complete a " Loss Damage or Delay" form which is available online through our website or from Post Offices. Our Customer Services Advisors will let you know the appropriate process to follow. If you are contacting us on behalf of another person, we may ask you to provide proof of that person’s consent to your handling his complaint.
Once we have received your complaint, the Customer Services Advisor will record your details and provide you with a unique reference number that identifies you and your complaint.
There are 3 key stages in our complaints process—at the end of each one we will ask you if you are satisfied with how we have handled your complaint. In written communications we will allow 14 calendar days, for you to come back to us with your response. If we do not hear from you after this time we will assume you are content with how the matter has been resolved. If you do contact us after the 14 calendar days your case can be reopened using your original reference number. [br] For every case of complaint, 14 days is given for the complainer to come up with the response.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
该题干的设定扩大了原文信息关键点的适用范围。题干意为:我们给予每个投诉案件14天的反馈期限。而文中信息点“In writtencommunications we will allow 14 calendar days for you to come back to us with yourresponse.”指出:对于书面交流,我们会给您14天的时间来向我方反馈。题干与此有出入,故答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4072422.html
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutserviceproductionandthequestionsontheopposit
Readthearticlebelowaboutserviceproductionandthequestionsontheopposit
Readthearticlebelowaboutserviceproductionandthequestionsontheopposit
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
Readthearticlebelowaboutcustomerservice.Inmostofthelines(34-4
随机试题
Toomanyvulnerablechild-freeadultsarebeingruthlessly(无情的)manipulatedi
[originaltext]Givingagoodpresentationisallaboutthesimplethings—know
ThenationalanthemofAustraliais______.A、GodSavetheQueenB、Starry,starry
TheCalloftheWild,LoveofLifeandMartinEdenareimportantworksofA、Herma
C
土地登记权属审核应达到( )。A.权属清晰 B.权属合法 C.界址清楚
雷诺现象中皮肤改变的顺序是:A.典型皮肤改变包括3个时期:手指紫色,并伴有疼痛
白前的功效是A.祛风痰,止痉,止痛,解毒散结 B.降气化痰止咳 C.清化热痰
自2008年3月1日起,对个人出租住房取得的所得减按()的税率征收个人所得税.A
具吡咯酮结构,一个手性中心的镇静催眠药物是 A B C D E
最新回复
(
0
)