首页
登录
职称英语
When he was so far out that he could look back not only on the little bay bu
When he was so far out that he could look back not only on the little bay bu
游客
2025-05-02
47
管理
问题
When he was so far out that he could look back not only on the little bay but past the stretch of rock that was between it and the seashore, he floated on the warm surface and looked for his mother. There she was a line yellow dot under an umbrella that looked like a piece of orange-skin. He swam back to shore, relieved at being sure she was there, but all at once very lonely.
On the other side of the bay was a loose scattering of rocks. Above them, some boys were stripping off their clothes. They came running, their bodies bare, down to the rocks. Jerry swam towards them, and kept his distance a little way off. They were off that coast, all of them burned smooth dark brown, and speaking a language he did not understand. To be with them, of them, was a feeling that filled his whole body. He swam a little closer; they turned and watched him with narrowed, attentive dark eves. Then one smiled and waved. It was enough nervousness. They shouted cheerful greetings at him, and then, as he preserved his nervous, puzzled smile, they understood that he was a foreigner who had wandered from his own part of the sands, and they promptly forgot him. But he was happy. He was with them.
They began diving again and again from a high point into a well of blue sea between rough, pointed rocks. After they had dived and come up, they swam round, pulled themselves up, and waited their turn to dive again. They were big boys—men to Jerry. He dived, and they watched him, and when he swam round to take his place, they made way for him. He felt he was accepted, and he dived again, carefully, proud of himself.
Soon the biggest of the boys balanced himself, shot down into the water, and did not come up. The others stood about, watching. Jerry, after waiting for the smooth brown head to appear, let out a cry of warning; they looked at him idly and turned their eyes back towards the water. After a long time, the boy came up on the other side of a big dark rock, letting the air escape suddenly from his lungs with much coughing and spitting, and giving a shout of satisfaction, immediately, the rest of them dived in. One moment the morning seemed full of boys as noisy as a crowd of monkeys; the next, the air and the surface of the water were empty. But through the heavy blue, dark shapes could be seen moving and searching.
Jerry dived, shot past the school of underwater swimmers, saw a black wall of rock towering over him, touched it. and shot up at once to the surface, where the rock formed a low wall he could see across. There was no one in sight, under him, in the water; the shadowy shapes of the swimmers had disappeared. Then one and then another of the boys came gap or hole in it. He dived down again. He could see nothing through the stinging salt water but the solid rock. When he came up, the boys were all on the diving rock, preparing to attempt the trick again. And now, overcome with a sense of failure, he shouted up in English: "Look at me! Look!" and he began splashing and kicking in the water like a foolish dog. [br] Jerry splashed and kicked in the water because______.
选项
A、he was pretending to he. drowning
B、he wanted to amuse all the other boys
C、he hadn’t been able to do what the other boys had done
D、he wanted the other boys to listen to what he was saying
答案
D
解析
细节题。最后一段最后一句:And now,overcome with a sense of failure,he shouted up in English:“Look at me!Look!”and he began splashing and kicking in the water like a foolish dog.通过这段话可知,Jerry在水中又踢又溅水花,是为了引起其他男孩的注意。所以,答案是D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4059278.html
相关试题推荐
Whyisthere______trafficonthestreetstodaythanyesterday?A、moreB、littleC、
Thereseemedlittlehopethattheexplorer,____inthetropicalforest,wouldfin
Thislittlegirlhasaparticular______forchocolate.Wheneversheseesit,she
Whenhewassofaroutthathecouldlookbacknotonlyonthelittlebaybu
Whenhewassofaroutthathecouldlookbacknotonlyonthelittlebaybu
Thelittlegirlisignorant____thebasicrulesofEnglishgrammar.A、forB、ofC、w
Althoughtheaccidentdidverylittle____tothecar,Istillsuggestthatyoudr
AlthoughIspoketoheraboutthematterseveraltimes,shetooklittle____ofwha
Butlikemany,TurnerisgrowingalittletiredasFlorida’sbusyhurricaneseas
Thislittlegirlhasaparticular____forchocolate.Wheneversheseesit,shewill
随机试题
Therewereintervalswhenthesunbrokethroughtheclouds,becausetheshowers
[originaltext]Morning,everyone.Areyouaddictedtoyoursmartphone?Doyo
住宿业经营者的义务包括( )。A.提供的客房和服务没有一定标准 B.尊重客人
按照评价主体的不同,可将教学评价分为( )与外部评价。A.诊断性评价 B.形
【教学过程】 环节一:导入新课 【提出问题】在研究丁烷的组成和性质时,人们发现有两种丁烷:正丁烷和异丁烷,它们的组成和相对分子质量完全相同,但性质却有一
CO中毒时,血中明显增多的血红蛋白是A.碳氧血红蛋白 B.高铁血红蛋白 C.
患儿,5个月。人工喂养,未添加辅食。1个月来皮肤、黏膜苍白,肝脾增大。血红蛋白8
防火墙两侧、电缆夹层内、电缆沟通往室内的()应包绕防火包带或涂防火涂料,涂刷
简单随机样本必须满足的条件是()。[2007年真题] A.随机性B.可加性
申请二手房公积金贷款的借款人不需要提交的材料是()。A.由区级以上房产交易
最新回复
(
0
)