首页
登录
职称英语
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the d
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the d
游客
2025-04-28
38
管理
问题
To understand the marketing concept, it is only necessary to understand the difference between marketing and selling. Not too many years ago, most industries concentrated primarily on the efficient production of goods, and then relied on "persuasive salesmanship" to move as much of these goods as possible. Such production and selling focuses on the needs of the seller to produce goods and then convert them into money.
Marketing, on the other hand, focuses on the wants of consumers. It begins with first analyzing the preferences and demands of consumers and then producing goods that will satisfy them. This eye-on-the-consumer approach is known as the marketing concept, which simply means that instead of trying to sell whatever is easiest to produce or buy for resale, the makers and dealers first try to fred out what the consumer wants to buy and then go about making it according to consumer demand.
This concept does not imply that consumer satisfaction is given priority over profit in a company. There are always two sides to every business activity--the fkrrn and the customer. Each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producer and each must be satisfied before trade occurs. Successful merchants and producers, however, recognize that the surest route to profit is through understanding customers. This concept has been recognized in such slogans as "Have It Your Way" and "You’re the Boss". A good example of the importance of satisfying the consumer presented itself in mid 1985, when Coca Cola changed the flavor of its drink. The non-acceptance of the new flavor by a significant portion of the public brought about a prompt restoration of the Classic Coke, which was then marketed alongside the new. King customer ruled ! [br] The very core of marketing lies in ______
选项
A、all understanding of consumer needs
B、the efficient movement of goods
C、developing new wants for consumer goods
D、making goods readily available to customers
答案
A
解析
细节题。解题点在第2段第1句。由原文“Marketing,on the other hand,focuses on the wants ofconsumers”可知营销的核心是满足顾客的需求,与A项答案一致,所以正确 答案是A选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4057346.html
相关试题推荐
Theactivitiesoftheinternationalmarketingresearcherarefrequentlymuchbro
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthed
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthed
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthed
SheisoneofthefewpeoplehereIcanunderstandproperly,shepronouncesall
Tounderstandthefailingsofexistingfarmprograms,it’simportanttounde
Ihadtotakeastep,eventhoughIunderstandthatthatstepwasinthedirecti
Tofundthe______eventandalsopromotethemarketingvalueoftheNationalGa
Knowledgeisacomfortableandnecessaryretreatand______forusinanadvance
Itisunderstandablethatpublishersareconcernedthattheirjournalsares
随机试题
InmostcountriesaPhDisabasicrequirementforacareerinacademia.It
Inprincipal,personalaffairleaveshallnotexceed30dayssuccessively(include
Withaneighty-hourweekandlittleenjoyment,lifemusthavebeenvery______fo
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【T1】
Inmyopinion,______(你不妨好好跟导师谈谈此事).youmyaswelltalkitoverwithyourtuto
[originaltext]W:Dan,didyouwanttoseeme?M:Oh,yes,Sue,pleasesitdown.
乌梅丸中具有伏蛔作用的药对是:A.蜀椒细辛 B.附子桂枝 C.黄连黄柏
证券投资顾问向客户提供的投资建议、投资分析意见的形成依据不包括( )。A.证券
一个声音的听觉阈值因另一个声音的出现而提高的现象称为听觉掩蔽。其特点有A.白噪音
关于借款合同的说法,正确的是()A.借款合同自双方当事人签字盖章之日起生效 B
最新回复
(
0
)