首页
登录
职称英语
The United States is a country made up of many different races. Usually they
The United States is a country made up of many different races. Usually they
游客
2025-04-25
55
管理
问题
The United States is a country made up of many different races. Usually they are mixed together and can’t be told from one another. But many of them still talk about where their ancestors came from. It is something they are proud of.
The original Americans, of course were the Indians. The so-called white men who then came were mostly from England. But many came from other countries like Germany and France.
One problem the United States has always had is discrimination. As new groups came to the United States they found they were discriminated against. First it was the Irish and Italians. Later it was the blacks. Almost every group has been able to finally escape this discrimination. The only immigrants who have not are the blacks. Surprisingly enough the worst discrimination today is shown towards the Indians.
One reason the Indians are discriminated against is that they have tried so hard to keep their identity. Of course they are not the only ones who have done so. The Japanese have their Little Tokyo in Los Angeles and the Chinese a Chinatown in New York. The Dutch settlement in Pennsylvania also stays separate from other people. Their towns are like something from the 19th century. They have a different reason from the other groups for staying separately. They live separately for religious reasons rather than keep together in a racial group.
Although some groups have kept themselves separate and others have been discriminated against, all groups have helped make the United States a great county. There is no group that has not helped in some way. And there is no group that can say they have done the most to make it a great country.
Many people still come from other countries to help the United States grow. A good example is the American project that let a man walk on the moon. It was a scientist from Germany who was most responsible for doing that. It is certain that in the future the United States will still need the help of people from all racial groups to remain a great country. [br] This passage implies that discrimination is a problem which______.
选项
A、many races in the United States have experienced
B、will still be very serious in the United States in the future
C、has already been solved in the United States
D、is strongly opposed by many different races in the United States
答案
A
解析
题目问:文章暗示了歧视是一个什么问题?本题的依据是文中第三段中间部分:As new groups came to the United States they found they were discriminated against.First it was the Irish and Italians.Later it was the blacks.Almost every group has been able to finally escape this discrimination.通过这段话可知,答案是A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4053410.html
相关试题推荐
Thesnow______myplantovisitmyauntinthecountryside.A、confusedB、bewildere
Thetextureofthesoildependsontherelativeamountsofdifferent-sizedp
Thetextureofthesoildependsontherelativeamountsofdifferent-sizedp
Thetextureofthesoildependsontherelativeamountsofdifferent-sizedp
In1784,fiveyearsbeforehebecamepresidentoftheUnitedStates,George
In1784,fiveyearsbeforehebecamepresidentoftheUnitedStates,George
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
Statesareconsideringmajorchangesinprepaidcollegetuitionprograms——rai
BecauseofherdualnationalityintheUnitedStatesandMexico,Mariawasalmos
DesertificationinthearidUnitedStatesisflagrant.Groundwatersupplies
随机试题
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
关于出版社对社外校对的管理,说法错误的是( )。A.必须对社外校对人员进行岗前
某监理单位承担了某网络工程项目全过程的监理工作。在项目实施过程中,发生了如下事件
下面关于喉部疾疾病导致吞咽困难的描述中不正确的是()A.严重喉痛时患
猪苓的功效是A.利水渗湿 B.利尿通淋,健脾 C.利尿通淋,止痛 D
商品房现房销售应具备的条件有()。A.取得土地使用权证书或使用土地的批准文件
制定绿色营销计划时要考虑内外部各种因素的影响。下列影响因素中,属于外部影响因素的
全胃肠外营养时,补充氮(克)和热量(千卡)的比例一般是()。A.1:10~
A.川乌 B.秦艽 C.桑寄生 D.海风藤 E.徐长卿能解蛇毒的药物是
A.与水共研能产生白色乳状液 B.与水共研能产生黄棕色乳状液 C.具强烈持久
最新回复
(
0
)