首页
登录
职称英语
On April 20, 2000, in Accra, Ghana, the leaders of six West African countrie
On April 20, 2000, in Accra, Ghana, the leaders of six West African countrie
游客
2025-04-23
39
管理
问题
On April 20, 2000, in Accra, Ghana, the leaders of six West African countries declared their intention to proceed to monetary union among the non-CFA franc countries of the region by January 2003, as a first step toward a wider monetary union including all the ECOWAS countries in 2004. The six countries【71】themselves to reducing central bank financing of budget deficits【72】10 percent of the previous year’s government【73】; reducing budget deficits to 4 percent of the second phase by 2003; creating a Convergence Council to help【74】macroeconomic policies; and【75】up a common central bank. Their declaration【76】that, "Member States【77】the need【78】strong political commitment and【79】to【80】all such national policies【81】would facilitate the regional monetary integration process.
The goal of a monetary union in ECOWAS has long been an objective of the organization, going back to its formation in 1975, and is intended to【82】a broader integration process that would include enhanced regional trade and【83】institutions. In the colonial period, currency boards linked sets of countries in the region.【84】independence,【85】, these currency boards were【86】, with the【87】of the CFA franc zone, which included the francophone countries of the region. Although there have been attempts to advance file agenda of ECOWAS monetary cooperation, political problems and other economic priorities in several of the region’s countries have to【88】inhibited progress. Although some problems remain, the recent initiative has been bolstered by the election in 1999 of a democratic government and a leader who is committed to regional【89】in Nigeria, the largest economy of the region, raising hopes that the long-delayed project can be【90】.
[br]
选项
A、accept
B、understand
C、recognize
D、realize
答案
C
解析
语意搭配题。recognize意为“承认,认识到”,与文中的need连用,意为“see clearly”,故选项C recognize正确。选项A accept意为“接受”;选项B understand意为“理解”;选项D realize意为“实现”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4049890.html
相关试题推荐
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountrie
随机试题
[originaltext]M:HappyAnniversary!W:Oh,thankyou.Theflowersarebea
Whichofthefollowingsentencesexpressesprobability?A、Hemusthavepickedup
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_
A.知母B.栀子C.淡竹叶D.天花粉E.夏枯草能清热生津,消肿排脓的药物是()
下列各项,不属于筹资活动产生的现金流量的是()。A.支付职工薪酬的现金 B
在转换阶段,社会工作者所扮演的角色包括()。A.领导者 B.决策者 C.协助
时时眩晕,面白神疲,大便溏薄,小腹坠胀,舌质淡,脉细弱者,治法宜选 A.补脾益
甲与乙投宿同一旅店时,甲得知乙身携巨款,于是甲利用聊天机会在乙的茶杯中偷放安眠药
关于项目社会评价中利益相关者的说法,正确的是()。A.利益相关者是指与项目有直
根据《建筑起重机械安全监督管理规定》,建筑起重机械安装完毕后,由()组织验收。
最新回复
(
0
)