首页
登录
职称英语
The kids are hanging out. They are not old enough for jobs. Nor are they ric
The kids are hanging out. They are not old enough for jobs. Nor are they ric
游客
2025-04-23
40
管理
问题
The kids are hanging out. They are not old enough for jobs. Nor are they rich enough for camp. They are school children without school. The calendar called the school year ran out on them a few weeks ago. Once supervised by teachers and principals,they now appear to be in "self care".
Americans framed the school year around the needs of work and family. In 19th century cities, schools were open seven or eight hours a day, 11 months a year. In rural America,the school year was arranged around the growing season. Now,only 3 percent of families follow the agricultural model,but nearly all schools are scheduled as if our children went home early to milk the cows and took months off to work the crops. Now,three-quarters of the mothers of school-age children work, but the calendar is written as if they were home waiting for the school bus.
The six-hour day,the 180-day school year is regarded as somehow sacrosanct. But when parents work an eight-hour day and a 240-day year,it means that many kids go home to empty houses and that, in the summer,they hang out. "We have a huge mismatch between the school calendar and the realities of family life. School,whether we like it or not,is custodial and educational. It always has been,"Says Dr. Ernest Boyer.head of the Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching. His is not a popular idea. Schools are routinely burdened with the job of solving all our social problems. Can they be asked now to synchronize our work and family lives?
It may be easier to promote a longer school year on its educational merits. Despite the complaints and studies about our kids’ lack of learning,the United States still has a shorter school year than any industrial nation. In most of Europe,the school year is 220 days. While classroom time alone doesn’t produce a well-educated child,learning takes time and more learning takes more time. The long summers of forgetting take a toll.
The opposition to a longer school year comes from families that want to and can provide other experiences for their children. It comes from teachers. It comes from tradition. And surely from kids. But the crux of the conflict has been over money. But we can,as Boyer suggests,begin to turn the hands of the school clock forward. The first step is to extend an optional after-school program of education and recreation to every district. The second step is a summer program with its own staff. The third step will be the hardest: a true overhaul of the school year. Once,school was carefully calibrated to arrange children’s schedules around the edges of family needs. Now,working parents,especially mothers,even teachers,try and blend their work lives around the edges of the school day. It’s time to get our calendars updated. [br] It can be concluded from the passage that____.
选项
A、Schools should not be burdened with responsibility to solve social problems.
B、Extending school calendar is inevitable for both social and academic reasons.
C、The present school calendar should be kept because children can learn more experience in their spare time.
D、The school calendar should reflect only students’ academic needs.
答案
B
解析
题目问:从文章内容可以推断出什么?最后一段最后一句“It’s time to get our calendars updated”,通过这句话可知,文章内容主要向读者介绍了校历的缺陷,因此作者呼吁变革校历。据此判断,应选择B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/4049783.html
相关试题推荐
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthe
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthe
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthe
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthe
Surprisinglyenough,modernhistorianshaverarelyinterestedthemselvesin
Abigdateisnervewrackingenough,letalonehavingtoworryaboutwhatto
Abigdateisnervewrackingenough,letalonehavingtoworryaboutwhatto
Thekidsarehangingout.Theyarenotoldenoughforjobs.Noraretheyric
Thekidsarehangingout.Theyarenotoldenoughforjobs.Noraretheyric
TheclimateofEarthischanging.Climatologistsareconfidentthatoverthe
随机试题
Criticismwithoutsuggestingareasofimprovementisnot______andshouldbeav
Sheis______ateveryaspectofthejob;allshelacksisimagination.A、suffici
______isavoicelesslabiodentalfricative.A、[f]B、[d]C、[g]D、[v]A发音时声带不振动,所发
PCM方式的模拟信号数字化要经过()过程。A.抽样 B.调制 C.编码 D
根据《招标投标法》,中标人按照约定或者经招标人同意,可以将中标项目的()工作
可导致粒细胞减少的是A.布洛芬B.美洛昔康C.罗非昔布D.对氨基水杨酸E.对乙酰
理财师在和客户沟通的时候,注意不要使用( )。A.保证 B.一定 C.肯定
可复性牙髓炎最重要的临床诊断依据是( )。A.深龋洞 B.进食嵌塞 C.冷
根据对顶板和围岩地压管理方法的不同,采矿方法分为()。 A.爆破
A.拖后7500元 B.提前7500元 C.拖后12500元 D.提前12
最新回复
(
0
)